Eerste Selectie

Excelsior-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Met Go Ahead Eagles en Excelsior – beide opgericht in 1902 – kruisen vanavond twee generatiegenoten de degens in De Adelaarshorst. Graag nemen we je mee door de belangrijkste informatie voor je bezoek aan de wedstrijd die het team van René Hake tegen de Kralingers speelt.

 • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Excelsior op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in de Eagles Fan App kunt uploaden.
 • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – Excelsior toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd is uitverkocht, zijn er geen toegangskaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
 • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 18:30 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – Excelsior is om 20:00 uur.
 • Morgen wordt ze 75 jaar, maar vandaag viert ze haar verjaardag alvast in De Adelaarshorst. We hebben het natuurlijk over… Jannie! Kort na het rustsignaal zal Jannie op het veld in het zonnetje worden gezet.
 • We hebben vandaag nog een feestelijke aangelegenheid in De Adelaarshorst, want Sfeerteam ADHD viert zijn 20-jarig jubileum. Om dit jubileum extra glans te geven, speelt Go Ahead Eagles vanavond tegen Excelsior in speciale wedstrijdshirts met het logo van het Sfeerteam op de borst. Na de wedstrijd worden deze shirts geveild via MatchWornShirt.com. De opbrengt van deze veiling komt ten goede aan nieuwe sfeeracties van Sfeerteam ADHD.
 • Gisteren bezorgd op de burelen van De Adelaarshorst: de Business- en MVO-special van Kleuren van Juweel! In het clubmagazine is onder meer een interview met Evert Linthorst te lezen en worden verschillende sociaal-maatschappelijke projecten van Go Ahead Eagles uitgelicht. Kleuren van Juweel is gratis verkrijgbaar in de Fanstore, die vandaag is geopend van 18:30 tot 20:00 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – Excelsior.
 • Samen met andere supporters met de auto naar Go Ahead Eagles – Excelsior rijden? Dat is niet alleen veel gezelliger, maar ook veel duurzamer en goedkoper! Wil jij een autorit aanbieden of met iemand meerijden? Deel of boek dan aan de hand van de pop-up via deze link heel eenvoudig je autorit.
 • Drankje meenemen op de tribunes van De Adelaarshorst? Geen probleem natuurlijk, maar houd ‘m wel in de hand! Ook in het seizoen 2023/2024 zijn er aangescherpte maatregelen voor het gooien van voorwerpen naar het veld van kracht. Meer over de Roadmap Gastvrij en Veilig Voetbal en het supportersbeleid van Go Ahead Eagles lees je via deze link.
 • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
 • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
 • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Hierop wordt door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit regelmatig gecontroleerd, hetgeen Go Ahead Eagles afgelopen seizoen rond een thuiswedstrijd ook daadwerkelijk een boete heeft opgeleverd doordat het rookverbod werd overtreden. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht