Eerste Selectie

Feyenoord-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Vandaag speelt Go Ahead Eagles zijn laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisieseizoen. Met Feyenoord treft het team van Kees van Wonderen een ploeg in vorm, wat mede tot uiting komt in de uitstekende prestaties van de Rotterdammers in de UEFA Europa Conference League.

Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor het duel van vanavond:

  • De wedstrijd is volledig uitverkocht. Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Feyenoord op vertoon van hun seizoenkaart. Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 18:30 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen.
  • Match Legend bij Go Ahead Eagles – Feyenoord is Marnix Kolder. Een interview met de voormalige Eagles-spits is te lezen in de Matchday, die gratis af te halen is in onder meer de Fanstore en bij de verschillende afhaalpunten bij de tribunes.
  • Rond Go Ahead Eagles – Feyenoord wordt afscheid genomen van Jacob Mulenga, die na afloop van het huidige seizoen zijn actieve voetbalcarrière beëindigt. Wil jij kans maken om zijn shirt te winnen? Lees dan hier wat je daarvoor moet doen.
  • Tijdens de rust van Go Ahead Eagles – Feyenoord zullen Go Ahead Eagles O15 en Go Ahead Eagles O16 een ereronde lopen. Beide jeugdteams dwongen in de najaarscompetitie promotie af naar Divisie 2.
  • Om 19:00 uur vindt de officiële onthulling plaats van de Wall of Fame, de zijkant van gebouw Larenstein die voorzien is van portretten van rood-gele clubiconen. In het bijzijn van vele Eagles-prominenten zullen John Oude Wesselink en Bert van Marwijk de Wall of Fame onthullen.
  • De Fanstore is vandaag geopend van 13:00 tot 16:30 uur en vervolgens weer vanaf 18:30 uur.
  • Werp jij je op als de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles? Lees dan via deze link hoe je kans kunt maken op een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles door op een duurzame manier je afval op de juiste plek te deponeren.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en de parkeerplaats is het nog wel toegestaan om te roken.
  • Tijdens de vorige thuiswedstrijden hebben we gemerkt dat enkele supporters een verkeerde seizoenkaart (van een eerder seizoen) hadden meegenomen. Controleer voorafgaand aan je komst naar De Adelaarshorst dan ook goed of je je seizoenkaart voor voetbaljaargang 2021/2022 bij je hebt. Voor de duidelijkheid is de juiste seizoenkaart in onderstaande visual weergegeven.

Seizoenkaart 2021 2022 (voorzijde + Achterzijde)

Terug naar overzicht