Waarom Fitsupport?
Go Ahead Eagles vindt het belangrijk om bij te dragen aan een vitale en gezonde regio en biedt daarom speciaal voor de supporters van Go Ahead Eagles en de inwoners van de wijk Voorstad Oost kostenloos een uniek en gratis online gezondheidsprogramma aan. Voor dit programma werken we nauw samen met Adaptics en het Radboudumc.

Voor wie?
Fitsupport is bedoeld voor supporters van Go Ahead Eagles en inwoners uit de wijk Voorstad-Oost. Fitsupport is een programma dat je op een eenvoudige wijze het laatste duwtje geeft voor een meer bewuste leefstijl. Doe ook mee en maak kans op een bootcamp sessie in de Adelaarshorst!

Het programma is laagdrempelig en helpt je op een eenvoudige manier te komen tot een meer bewuste leefstijl. Door het invullen van je gegevens en wat je wilt bereiken (je doelen), ontvang je een persoonlijk voeding- en sportadvies dat volledig afgestemd is op jouw persoonlijke leefstijl. Je bepaalt dus zelf je doelen. Dit kan variëren van ‘meer fruit eten’ tot het ‘lopen van een marathon’ en alles wat daar tussenin zit.

Aanmelden
Klik hier om je gratis in te schrijven voor Fitsupport!

Wat levert het je op?
Je bent je bewuster geworden van je eet- en beweegpatronen en hebt ervaren dat je het op een andere manier kunt invullen waardoor je…
• gewicht verliest
• meer beweegt
• beter ontspant (beter slaapt & minder stress)
• betere balans in voeding hebt

Meer informatie?
Irma Muskee (Go Ahead Eagles)
T: 0570-621357
E: meerdanvoetbal@ga-eagles.nl

W: www.ga-eagles.nl/maatschappellijk