Vers van de pers: de prachtige December Special van Kleuren van Juweel! In ruil voor een vrije gift is het clubmagazine van Go Ahead Eagles op vrijdag 11 en zaterdag 12 december te verkrijgen op de speciale GAE-plek tijdens de weekmarkt op de Brink. Mooi rood-geel leesvoer om onder de kerstboom te lezen. Of om aan iemand te geven! GAE betekent van 4 tot 14 december namelijk Geef Aan Elkaar.

Clubrecord, cupavontuur, coronacrisis. Het is in een notendop het jaar 2020 van Go Ahead Eagles, zoals dat in woord en beeld langskomt in de December Special van Kleuren van Juweel. Verder blikt Eagles-doelman Jay Gorter in de decembereditie terug op het (bijna) voorbije jaar 2020. Hetzelfde doet jeugdspeler Jack van Luijken, die dit kalenderjaar Nieuw-Zeeland verruilde voor de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

Heb je eerder dit seizoen een juichfoto naar Go Ahead Eagles gestuurd? Wie weet vind je jezelf dan ook wel terug in de December Special van Kleuren van Juweel!

De speciale GAE-plek waar Kleuren van Juweel in ruil voor een gulle gift is af te halen, kun je aanstaande vrijdag (9:00-15:00 uur) en zaterdag (9:00-16:00 uur) vinden op de Brink ter hoogte van De Waagschaal. Je gift komt ten goede aan de Voedselbank en mensen die in de decembermaand een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Lees hier meer over de Geef Aan Elkaar-actie.


(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)