Sam Beukema, Jenthe Mertens, Antoine Rabillard… Tja, wie van de selectiespelers en stafleden van Go Ahead Eagles waren er onlangs níét aanwezig tijdens de twee bowlingmiddagen van de Kidsclub? In Buitensociëteit & Bowling De Worp genoten tientallen kinderen ervan om gezamenlijk met hun rood-gele voetbalidolen de bowlingbaan te betreden.

Tekst gaat verder onder foto.


 
Niet tegen een balletje trappen, maar samen een balletje rollen, dus. Geen doelpunten, maar strikes en spares. Sinds jaar en dag zijn de bowlingmiddagen van de Kidsclub dé momenten voor jeugdige Eagles-fans om hun skills op de bowlingbaan te tonen en de strijd aan te gaan met andere Kidsclub-leden én de spelers van Go Ahead Eagles. En als je even op je beurt moest wachten? Dan was er uiteraard volop gelegenheid om met de spelers van Go Ahead Eagles een selfie te scoren!

Tekst gaat verder onder foto.


 
Ben jij er de volgende keer ook bij? Of wil je meedoen aan een van de vele andere activiteiten die de Kidsclub elk seizoen organiseert? Bekijk dan hier alle activiteiten van de Kidsclub en word lid door een mail te sturen naar kidsclub@ga-eagles.nl.