Voor in de agenda: op 5, 7 en 8 juli – tussen de Europese tweeluik in – organiseren Filmhuis De Keizer in Deventer en Go Ahead Eagles een drietal filmavonden. Tijdens deze avonden worden de prachtige documentaires getoond, die de club afgelopen seizoen maakte in samenwerking met Endemol Sport.

Het programma:
– Eerste helft (55 minuten): De documentaire ‘Adrie Steenbergen: een leven lang Go Ahead’
Adrie Steenbergen begon afgelopen seizoen aan zijn 26e seizoen als teammanager van Go Ahead Eagles. Al 40 jaar is de Twellonaar onbezoldigd ontzettend betrokken bij de club. Onder meer Henk ten Cate, Marc Overmars, Paul Bosvelt, Jan van Staa en Dick Schneider spreken over een bijzonder clubicoon in Deventer.
– Rust
– Tweede helft (55 minuten):
Afgelopen seizoen beleefde de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles zijn rentree. Met twee kampioenschappen en één promotie werd dat een groot succes. Stiekem verlangt men al terug naar de gouden tijden van vroeger. De voetbalopleiding was de ziel van de club, een instituut. De jeugd van Go Ahead behoorde tot de beste van Nederland. Vooral dankzij het unieke jeugdinternaat, een statig herenhuis in de achtertuin van het stadion. Een garantie voor mooie verhalen, van onder meer Bert van Marwijk en Johan Derksen.

Seizoenkaarthouders krijgen korting op de toegangsprijs. Kijk voor alle info hier: http://www.filmhuisdekeizer.nl/programma/4668/go-ahead-eagles/
filmgroot