Go Ahead Eagles speelt op maandag 10 augustus 2015 om 20:00 uur de eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Jong PSV. Het duel in Eindhoven wordt gespeeld in het Philips Stadion. Supporters van GA Eagles die dit duel willen bezoeken, dienen gebruik te maken van de verplichte autocombiregeling.

Er zijn in aanleg veertig parkeerplekken beschikbaar. Minibusjes zijn niet toegestaan; enkel personenauto’s. Anders dan vorig seizoen wordt er geparkeerd op P3, nabij de hoofdingang.

Wanneer blijkt dat de autocombi uitverkocht raakt en er toch nog supporters de wedstrijd willen bezoeken, worden er bussen ingezet. Vanuit de supportersvereniging rijdt er één bus. Voor meer informatie daarover zie: http://sv-gae.nl/nieuws/jong-psv-uit.

De prijs voor de autocombi kost €8,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€5,-) en €3,- administratieve kosten.

Inschrijvingstermijn
De inschrijving start op vrijdagavond 31 juli 2015 om 20.00 uur en eindigt op donderdag 6 augustus 2015 om 23.59 uur. In tegenstelling tot vorig seizoen zit er voor deze wedstrijd geen voorkeursrecht op. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van naam en seizoen-/clubkaartnummer.

Ophalen omwisselbiljet

Het omwisselbiljet kan vanaf dinsdag 4 augustus 2015 12.00 uur tot maandag 10 augustus 2015 17.00 uur worden betaald en opgehaald. Woensdag 5 augustus 2015 wordt er mini-koopavond georganiseerd, waarbij supporters hun omwisselbiljet kunnen ophalen tot 19.00 uur.
Op de wedstrijddag kan het omwisselbiljet worden omgewisseld voor een toegangskaart bij een nader te bepalen parkeerplaats langs de snelweg, zoals vorig seizoen ook vaak het geval was. De locatie van de parkeerplaats wordt in de bevestigingsmail benoemd.