Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd RKC Waalwijk: auto- of busregeling

Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 2 oktober een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd in het Mandemakers Stadion begint om 18:45 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Noord-Brabant willen supporten, kunnen naar Waalwijk afreizen met een auto- of busregeling.

Er zijn 600 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

 • Supporters met 6 of meer loyaliteitspunten kunnen een auto- of buskaart kopen vanaf donderdagavond 23 september (20:00 uur) tot en met zaterdag 25 september (19:00 uur).
 • Indien er op 25 september nog kaarten beschikbaar zijn, dan zal om 20:00 uur de verkoop starten voor supporters met 4 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met maandag 27 september (19:00 uur).
 • Mochten er op maandag 27 september nog kaarten over zijn, dan komen deze in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 29 september (20:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoop van een uitwedstrijd! Een kaart voor een uitwedstrijd is persoonsgebonden, je kunt dus alleen een kaart voor jezelf kopen.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal 80 auto’s naar de wedstrijd. Wil je afreizen met een minibusje? Neem dan – vóórdat je een wedstrijdkaart koopt – eerst contact hierover op met Supporterszaken via supporterszaken@ga-eagles.nl.
 • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden om naar de wedstrijd te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: € 12,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan via deze link. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. De regeling voor het kopen van een kaart voor vervoer met de auto is als volgt:
  – Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld.
  Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd. Als er geen ‘parkeerkaarten’ meer in de verkoop zijn, dan kun je dus niet meer met een auto afreizen. Lees via deze link meer over de kaartverkoop rond autoregelingen.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze bevestigingsmail ontvang je ná het sluiten van de kaartverkoop op woensdag 29 september (12:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: € 25,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan via deze link.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze bevestigingsmail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op woensdag 29 september (20:00 uur).

Coronatoegangsbewijs

Het bezoekersvak van het Mandemakers Stadion is alleen toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. Dit coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd tijdens de instapprocedure (bij de busregeling) of bij het omwisselpunt (bij de autoregeling). Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kunt tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print):

 • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin (in Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd).
 • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
 • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Go Ahead Eagles is slechts ‘messenger’ in dit verhaal.
Terug naar overzicht