Overmorgen (woensdag) is het zover! Dan vindt op het Boreelplein in Deventer de Go Ahead Eagles Kidsdag plaats! Van 13:30 uur tot 18:00 staat dit event bol van de activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Go Ahead Eagles Voetbalcircuit? Of van een spetterende Talentenjacht? Uiteraard zijn alle spelers en stafleden aanwezig voor handtekeningen en foto’s!

Let wel: de Go Kidsdag is speciaal voor jeugdige fans, die uiteraard wel mogen worden vergezeld door een ouder/familielid. De Go Kidsdag is echter niet de vervanger van de Open Dag, die door de vernieuwbouw van het stadion dit jaar niet door kan gaan. Momenteel is Go Ahead Eagles achter de schermen bezig met een feestelijke Open Huis Dag, om de opening van de vernieuwbouwde Adelaarshorst te vieren. Uiteraard zijn hierbij alle supporters van harte welkom.

Het programma van de Go Kidsdag:
13.30 uur Aftrap Go Ahead Eagles Go Kidsdag
14.30 uur Go Ahead Eagles Voetbalcircuit
15.00 uur Go Ahead Eagles Talentenjacht
16.00 uur Prijsuitreiking Go Ahead Eagles Talentenjacht
18.00 uur Afsluiting Go Ahead Eagles Go Kidsdag

Go Ahead Eagles Talentenjacht
Kan jij een mooie truc met een voetbal? Laat deze dan zien tijdens de Talentenjacht. Een professionele jury, bestaande uit spelers van Go Ahead Eagles, beoordeelt alle talenten! Opgeven kan op de dag zelf! Uiteraard is er voor de winnaar een mooie prijs!

Go Ahead Eagles Voetbalcircuit
Het Voetbalcircuit start om 14.30 uur. Kinderen kunnen hier de hele middag allerlei voetbalonderdelen doorlopen. Kortom: neem je sportschoenen mee!

gokidsdag