Nieuws Algemeen

Jeugdteams hopen op vervolg succesvolle voetbalzaterdag

Na een succesvol weekend voor de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding – waarin alle jeugdteams hun wedstrijd wisten te winnen – staat er deze zaterdag wederom een aantal mooie duels op de rol. Drie jeugdelftallen gaan het land in, terwijl in Twello één thuiswedstrijd op het programma staat.

De Onder-14 van Go Ahead Eagles speelt zaterdag om 11:30 uur op Sportpark Zuiderlaan in Twello tegen FC Dordrecht O14. Het team van trainer Mustafa Aygun hoopt na de 0-3 zege van vorige week op FC Emmen wederom drie punten bij te schrijven tegen de Schapenkoppen. Voor Go Ahead Eagles O13 staat een wedstrijd in Amsterdam te wachten. De jongste Eagles-talenten – die vorige week nog een 0-2 achterstand wisten om te draaien in een 3-2 overwinning – spelen om 12:00 uur tegen AFC O13.

Tekst gaat verder onder foto.

Go Ahead Eagles O14 Fc Volendam O14 (2) Carlo Bruil(Foto’s: Carlo Bruil)

Het oudste team uit de Voetbalopleiding reist af naar Sittard, waar om 16:00 uur wordt afgetrapt voor de wedstrijd Fortuna Sittard O21 – Go Ahead Eagles O21. Het team van Jouad Boufarra bleef afgelopen woensdag in Twello steken op een 1-1 gelijkspel in de inhaalwedstrijd tegen Spartaan ’20 O21.  Zakaria Eddahchouri opende in de eerste helft de score, maar in de slotminuut van het duel kwamen de Rotterdammers door een benutte penalty langszij. De laatste wedstrijd van de dag is morgen voor Go Ahead Eagles Onder-18. De koploper van Divisie 4B speelt om 17:00 uur in Rotterdam tegen het nog puntloze Alexandria ’66 O18.

Op Sportpark Zuiderlaan zijn toeschouwers van harte welkom, mits de nog altijd geldende coronamaatregelen in acht worden genomen. Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding volg je de hele dag alle ontwikkelingen op de velden.

Terug naar overzicht
Gae Website Popup