Voor Jong Go Ahead Eagles staat morgenavond (dinsdag 25 februari) een prachtige wedstrijd op het programma. Op sportpark De Muggert in Wesepe is Jong Feyenoord dan voor de tweede keer dit seizoen de tegenstander. Beide ploegen gaan op jacht naar een zege om weg te komen uit de onderste regionen van poule A van de Reservecompetitie.

Om 18:30 uur wordt er afgetrapt bij Jong Go Ahead Eagles – Jong Feyenoord. Aanvankelijk zou het duel in De Adelaarshorst worden gespeeld, maar de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen hebben het veld dusdanig kwetsbaar gemaakt, dat besloten is om uit te wijken naar de accommodatie van SC Wesepe.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Dennis Bresser)

De formatie van Kick Maatman staat na vijf wedstrijden op de twaalfde plaats in poule A van de Reservecompetitie, die ook wel promotiepoule wordt genoemd. De teller staat vooralsnog op één punt voor Jong Go Ahead Eagles, dat de tweede seizoenshelft tot dusver voornamelijk heeft gebruikt om jonge talenten ervaring op te laten doen. Vorige week leed het team van Maatman een 3-0 nederlaag op bezoek bij Jong NAC Breda. De Brabanders troffen drie keer doel in het laatste kwart van de wedstrijd.

Tekst gaat verder onder foto.


(Foto: Dennis Bresser)

Jong Feyenoord heeft twee punten meer dan Jong Go Ahead Eagles en staat één plaats hoger. Net als Jong Go Ahead Eagles kwam ook Jong Feyenoord vorige week dinsdag in actie. Op Varkenoord verloren de Rotterdammers met 0-1 van Jong N.E.C. In september stonden Jong Go Ahead Eagles en Jong Feyenoord ook al tegenover elkaar. In De Adelaarshorst eindigde het duel destijds in een doelpuntloos gelijkspel (0-0).