Morgen (zaterdag 25 mei) speelt Go Ahead Eagles in het Mandemakers Stadion de heenwedstrijd van de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen RKC Waalwijk (aanvang 18:30 uur). Op dinsdag 28 mei volgt het returnduel in De Adelaarshorst en wordt bepaald welk team volgend seizoen in de Eredivisie mag uitkomen.

Voor de kaartverkoop van de uitwedstrijd wordt gewerkt met loyaliteitspunten. De afgelopen dagen hebben supporters die 2 keer, 3 keer of vaker geregistreerd mee zijn geweest naar een uitwedstrijd, de mogelijkheid gekregen om een omwisselbiljet voor het duel in Waalwijk te kopen. Vandaag (vrijdag) om 11:00 uur start de volgende verkoopfase voor supporters die dit seizoen minstens één keer geregistreerd mee zijn gegaan naar een uitduel.

Wil jij Go Ahead Eagles morgen aanmoedigen in het uitvak van het Mandemakers Stadion? Koop dan online of in de Fanstore een omwisselbiljet voor RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles. Dit kan tot en met vandaag (vrijdag) 16:00 uur. Let op: de Fanstore is vandaag van 12:00-13:00 uur gesloten!

Meer informatie vind je hier.