Vorige week werd bekend dat de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding vanaf volgend seizoen drie nieuwe trainers verwelkomt. Twee van die trainers (Dennis van Beukering bij Onder-18 en Jouad Boufarra bij Onder-21) werden al gepresenteerd. Met Martijn Jongbloed (Onder-13) is Go Ahead Eagles er ook in geslaagd om de laatste vacature binnen het jeugdtrainerskorps in te vullen.

Jongbloed is geen onbekende in de regio. Hij traint momenteel WSV O13-1 en is in Apeldoorn ook hoofdtrainer van vierdeklasser Victoria Boys. De afgelopen jaren heeft Jongbloed op verschillende niveau’s getraind en de jonge, ambitieuze trainer is ook actief voor de KNVB.

De huidige trainer van Go Ahead Eagles Onder-13, Jip Ellenbroek, maakt vanaf volgend seizoen de overstap naar de nieuw te vormen Onder-14. Ellenbroek handhaafde zich met Onder-13 voor de winterstop knap in de Eerste Divisie-hoog, waarin het afgelopen weekend uit de startblokken schoot. FC Volendam O13 werd met 3-0 verslagen op sportpark Zuiderlaan in Twello.

Tristan Berghuis blijft volgend seizoen trainer van Go Ahead Eagles Onder-15, terwijl Uğur Yildirim (nu trainer van Onder-17) in het seizoen 2020/2021 voor de groep staat bij Onder-16.

(Foto: Carlo Bruil)