Eerste Selectie

NEC-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

NEC-thuis. Na het thuisduel met AZ en de Brabantse uitbeurten bij PSV en RKC Waalwijk betekent de ontmoeting met de Nijmegenaren de vierde wedstrijd voor Go Ahead Eagles in elf dagen tijd. Een ‘Europees ritme’ dat ook de aankomende week met uitduels bij ADO Den Haag (beker) en Sparta Rotterdam nog even voortduurt voor het team van René Hake.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – NEC op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in (de update van) de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – NEC toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd volledig is uitverkocht, zijn er geen losse kaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 13:00 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – NEC is om 14:30 uur.
  • De muntenautomaat met pinfunctie ter hoogte van de B-Side heeft momenteel te kampen met een storing, die helaas niet meer voorafgaand aan het duel met NEC valt op te lossen. Er zal weliswaar een vrijwilliger van de Supportersvereniging aanwezig zijn voor handmatige pintransacties, maar om wachtrijen te voorkomen, willen we iedereen vriendelijk verzoeken om contant geld mee te nemen óf voorafgaand aan de wedstrijd munten in het Supportershome te pinnen.
  • De Matchday-aanbieding van vandaag: 25% korting op alle caps en beanies in de Fanstore of webshop! De Fanstore is geopend vanaf 13:00 tot 14:30 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – NEC.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht