Eerste Selectie

NEC-uit: Full-support tijdens de play-offs!

Go Ahead Eagles heeft geschiedenis geschreven. Het speelt donderdagavond voor het eerst in de clubgeschiedenis play-offs om Europees voetbal. Om 18:45 uur wordt er afgetrapt in Nijmegen voor het uitduel bij NEC. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een auto-/busregeling. 

Inforgraphic Necgae (1)a

Voor NEC – Go Ahead Eagles zijn er in totaal 500 kaarten beschikbaar voor onze supporters, waarbij een maximum geldt van 25 auto’s en 7 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Nijmegen te brengen. 

Omdat Go Ahead Eagles en de selectie het belangrijk vinden om komende week geschiedenis te schrijven én jullie als supporters te bedanken voor het afgelopen seizoen, zullen de kosten voor het wedstrijdticket worden betaald door de club. Begeleidingskosten en eventuele kosten voor het busvervoer en het calamiteitenfonds blijven wel intact. Samen gaan we voor een vol uitvak in de Goffert. Met jullie schrijven we de komende week hopelijk geschiedenis! 

VERKOOPPERIODES 

  • Eerste verkoopperiode*: van maandag 20 mei (10:00 uur) tot en met dinsdag 21 mei (9:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 20
  • Tweede verkoopperiode: van dinsdag 21 mei (10:00 uur) tot en met woensdag 22 mei (10:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 3

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten. 

AUTOREGELING 

Indien je met de auto naar NEC – Go Ahead Eagles wil reizen, dan dienen er minimaal drie personen in de auto te zitten. Wanneer dit bij het sluiten van de verkoopperiode niet het geval is, dan zal de auto niet richting Nijmegen af kunnen reizen en zullen de tickets teruggeboekt worden.  

Rijd je met iemand mee? Koop dan een omwisselbiljet voor het vak ‘auto’. Ben je de chauffeur tijdens de uitwedstrijd die jullie bezoeken? Koop in dat geval een omwisselbiljet in het vak ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een wedstrijdticket. Uitgebreide informatie over de kaartverkoop voor chauffeurs en inzittenden lees je via deze link. 

Kosten 

  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Totaalprijs: € 3,-

BUSREGELING 

Indien je naar NEC – Go Ahead Eagles wil afreizen met een bus, dan dien je deel te nemen aan de busregeling. Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Na het sluiten van de verkoopperiode ontvang je woensdag 22 mei een e-mail met alle exacte informatie. 

Vertreklocatie
De bussen zullen vertrekken vanaf het bussenvak naast De Adelaarshorst. Onderweg wordt er geen rookpauze / sanitaire stop georganiseerd. 

Vertrektijd
De vertrektijd is tussen 16:15 en 17:00 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen. 

Kosten
De prijsopbouw van de door Go Ahead Eagles geregelde bus(sen) is als volgt: 

  • Busvervoer: € 14,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 20,-

Na aankoop van je kaart kan er niet meer gewisseld worden van bus. 

LOYALITEITSPUNTEN 

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles bij veel duels met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld. 

Terug naar overzicht