Oefenremise tegen RKC na snelle achterstand

In een oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk heeft Go Ahead Eagles vanmiddag met 2-2 gelijkgespeeld. Op het sportpark van WVW Weurt keek het team van René Hake al na twee minuten tegen een 0-2 achterstand aan door doelpunten van Richonell Margaret en Zakaria Bakkali. Tegen het einde van de eerste helft scoorde Bobby Adekanye de aansluitingstreffer, waarna Søren Tengstedt kort na rust de gelijkmaker op het scorebord zette.

In het liveblog zijn alle wedstrijdontwikkelingen van Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk terug te lezen.

Wedstrijdkarakteristieken

Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk 2-2 (1-2)
1’ Richonell Margaret 0-1
2’ Zakaria Bakkali 0-2
41’ Bobby Adekanye 1-2
48’ Søren Tengstedt 2-2

Go Ahead Eagles: Erwin Mulder; Luca Everink, Jamal Amofa, Pim Saathof, Dean James; Evert Linthorst (63’ Robbin Weijenberg), Xander Blomme (46’ Enric Llansana); Bobby Adekanye (77’ Donté Apinsa), Søren Tengstedt, Thibo Baeten; Finn Stokkers (46’ Breki Baxter / 77’ Evert Linthorst).

RKC Waalwijk: Jeroen Houwen; Julian Lelieveld, Jeffrey Bruma (12’ Dario van den Buijs), Patrick Vroegh, Thierry Lutonda; Mats Seuntjens (46’ Reuven Niemeijer), Daouda Weidmann; Ilias Takidine, Filip Stevanovic, Zakaria Bakkali (70’ Chris Lokesa); Richonell Margaret (63’ David Min).