vriendenloterij

De fans die afgelopen zaterdag de wedstrijd Go Ahead Eagles-NAC Breda bijwoonden, hebben ze vast zien lopen: de medewerkers van de VriendenLoterij. Zij informeerden de supporters op uitnodiging van GA Eagles over de win-win-win-situatie van het kopen van een lot. Hierdoor werden er bijna honderd loten verkocht!

De VriendenLoterij is een belangrijke partner voor alle Eredivisieclubs, dus ook van Go Ahead Eagles. Als maatschappelijk partner van de Eredivisie ondersteunt de VriendenLoterij de voetbalopleidingen en de maatschappelijke initiatieven van de clubs. Als je als Go Ahead Eagles-fan een lot koopt, gaat de helft van de opbrengst van het lot naar je favoriete club.

Maar je ondersteunt niet alleen ‘Kowet’, maar ook jezelf. Maandelijks zijn er prachtige prijzen te winnen met je lot, zoals geldprijzen en VIP-arrangementen.

Afgelopen zaterdag was er een extra trekking. Supporters die toen een lot kochten, maakten automatisch kans op een Philips HD-televisie. Deze werd in de rust op het veld uitgereikt aan de familie De Vetter, één van de bijna honderd kopers van een lot afgelopen zaterdag. “Mijn zoon is zo’n grote fan van Go Ahead Eagles, dat ik niet kon weigeren de club extra te steunen. En mezelf natuurlijk”, glunderde dhr. De Vetter met de televisie in zijn handen.

De verkoop van de honderd loten levert de Voetbalopleiding en maatschappelijke tak van GA Eagles al gauw 7500 euro per jaar extra op.
Ook meespelen en daarmee GA Eagles ondersteunen én maandelijks kans maken op prachtige prijzen? Klik dan hier.

vriendenloterij
Oud-international Jan Kromkamp reikte de televisie uit in de rust van het duel GA Eagles-NAC Breda.