Morgenmiddag vinden de eerste officiële balomwentelingen van 2020 in De Adelaarshorst plaats als Go Ahead Eagles de competitie hervat tegen Almere City FC. Over ruim een maand rolt ook de bal weer aan de overkant van de IJssel. Met de leden van de Kidsclub gaan we op 19 en 26 februari namelijk bowlen bij Buitensociëteit & Bowling De Worp.

De eerste bowlingmiddag valt in de voorjaarsvakantie van Regio Noord, de tweede in de voorjaarsvakantie van Regio Midden. Op beide middagen wordt er van 13:00-14:00 uur gebowld. Uiteraard ‘rolt’ een aantal spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles gezellig een balletje mee!

De bowlingmiddagen zijn alleen bestemd voor leden van de Kidsclub die 7 jaar of ouder zijn. Let op! Je kunt je maar voor één datum aanmelden. Bovendien kunnen we aanmeldingen zonder naam- en/of leeftijdsvermelding niet in behandeling nemen.

Aanmelden bowlingmiddag 19 februari (voorjaarsvakantie Regio Noord)

Aanmelden voor de bowlingmiddag van woensdag 19 februari kan tot dinsdag 11 februari. Opgeven kan via kidsclub@ga-eagles.nl (vol = vol). Geef bij het opgeven duidelijk je naam en leeftijd door. Je krijgt vóór 15 februari een mail waarin staat bij welke baan je bent ingedeeld.

Aanmelden bowlingmiddag 26 februari (voorjaarsvakantie Regio Midden)

Aanmelden voor de bowlingmiddag van woensdag 26 februari kan tot dinsdag 18 februari. Opgeven kan via kidsclub@ga-eagles.nl (vol = vol). Geef bij het opgeven duidelijk je naam en leeftijd door. Je krijgt vóór 22 februari een mail waarin staat bij welke baan je bent ingedeeld.

Ben jij nog geen lid van de Kidsclub? Kijk dan hier hoe je lid kunt worden en welke activiteiten er allemaal op het programma staan.