Eerste Selectie

PEC Zwolle-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

In De Adelaarshorst staan morgen (11 februari) met Go Ahead Eagles en PEC Zwolle de nummers 6 en 8 van de Eredivisie tegenover elkaar. Graag nemen we je mee door de belangrijkste informatie voor je bezoek aan de IJsselderby.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op vertoon van hun seizoenkaart. Wil je altijd je seizoenkaart digitaal bij de hand hebben op je mobiele telefoon? Lees dan via deze link hoe je je seizoenkaart in de Eagles Fan App kunt uploaden.
  • Wedstrijdbezoekers zonder seizoenkaart dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om voor Go Ahead Eagles – PEC Zwolle toegang te krijgen tot De Adelaarshorst. Aangezien de wedstrijd is uitverkocht, zijn er geen toegangskaarten voor het duel meer verkrijgbaar.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 10:45 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen. De aftrap van Go Ahead Eagles – PEC Zwolle is om 12:15 uur.
  • In de Fanstore en de webshop van Go Ahead Eagles is de paarse trainingskleding aan te schaffen met een korting van 35 procent. De Fanstore is geopend van 10:45 tot 12:15 uur én tot één uur na afloop van Go Ahead Eagles – PEC Zwolle.
  • Sfeerteam ADHD heeft de voorbije periode weer de nodige uurtjes gestoken in het voorbereiden van een sfeeractie voorafgaand aan Go Ahead Eagles – PEC Zwolle. Het resultaat hiervan is te zien tijdens de opkomst van de spelers.
  • Drankje meenemen op de tribunes van De Adelaarshorst? Geen probleem natuurlijk, maar houd ‘m wel in de hand! Ook in het seizoen 2023/2024 zijn er aangescherpte maatregelen voor het gooien van voorwerpen naar het veld van kracht. Meer over de Roadmap Gastvrij en Veilig Voetbal en het supportersbeleid van Go Ahead Eagles lees je via deze link.
  • Het is niet toegestaan om paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen mee te nemen naar de tribunes. Hierop wordt gecontroleerd bij de tourniquets van het stadion. Het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles is niet verantwoordelijk voor het in bewaring nemen van paraplu’s, scooterhelmen of andere gebruiksvoorwerpen.
  • Op het stadionterrein zijn er slechts beperkte mogelijkheden om de fiets te stallen, waarbij geldt: VOL=VOL.
  • In het stadion en op de tribunes is het niet toegestaan om te roken. Hierop wordt door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit regelmatig gecontroleerd, hetgeen Go Ahead Eagles afgelopen seizoen rond een thuiswedstrijd ook daadwerkelijk een boete heeft opgeleverd doordat het rookverbod werd overtreden. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en het parkeerterrein is het nog wel toegestaan om te roken.
Terug naar overzicht