Nieuws Algemeen

Pick-up-point bij Adelaarshorst door samenwerking met DHL

Rood en geel. Twee kleuren die overal terugkomen waar je Go Ahead Eagles ziet. Rood en geel vormen ook de tinten van een van de grootste pakketdiensten van het land: DHL. Beide partijen hebben een businessovereenkomst van drie jaar met elkaar afgesloten. 

De spelers van Go Ahead Eagles bezorgen de supporters in De Adelaarshorst een lach op hun gezicht wanneer er wordt gescoord. Pakketbezorgers van DHL zorgen ervoor dat consumenten een glimlach van oor tot oor hebben wanneer hun bestelling wordt bezorgd. De twee rood-gele werelden van beide partijen komen nu samen op het stadionterrein van Go Ahead Eagles. Zo is het op korte termijn mogelijk om jouw bestelde pakketje op te halen bij het stadion. Je kunt vanaf dan ook pakketjes versturen vanaf deze locatie. Daarnaast zal DHL op de LED-boarding van Go Ahead Eagles te zien zijn tijdens thuiswedstrijden. Verder zal de club ook op sociaal-maatschappelijk vlak de handen ineen slaan met DHL.

Go Ahead Eagles kijkt uit naar de samenwerking en hoopt dat zo veel mogelijk supporters gebruikmaken van het nieuwe pick-up-point bij De Adelaarshorst. Dan wordt het ophalen/verzenden van pakketjes pas écht een beleving.

Foto boven (van links naar rechts): Pieter de Vree (Director Retail DHL Parcel), Jan Willem van Dop (algemeen directeur Go Ahead Eagles) en Michel Clausing (CCO DHL Parcel).

Terug naar overzicht