Wil jij praktijkstage lopen in een rood-gele topsportomgeving? En bevind je je in de afrondende fase van je opleiding Bewegingswetenschappen of CALO / ALO / CIOS / Sport en Bewegen? Voor het seizoen 2020/2021 is Go Ahead Eagles op zoek naar drie versterkingen voor de afdeling Performance.

Studenten Bewegingswetenschappen (praktijkstage)

Bij de eerste selectie van Go Ahead Eagles worden tijdens trainingen en wedstrijden data verzameld, onder andere met behulp van GPS- en hartslagsensoren. Daarnaast worden op regelmatige basis fysieke testen verricht bij zowel de eerste selectie als de jeugdteams. De informatie die hiermee wordt verkregen, gebruiken we om de fysieke voetbalprestatie van de (jeugd)spelers van Go Ahead Eagles te optimaliseren. Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar twee enthousiaste en getalenteerde studenten Bewegingswetenschappen die de afdeling Performance hierbij willen ondersteunen.

Bekijk hier het volledige functieprofiel van deze praktijkstage.

Fysieke trainer (praktijkstage)

Binnen de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding worden fysieke trainingen gegeven om het atletisch vermogen van de jeugdspelers te verbeteren. Per individu gelden sensitieve periodes voor het trainen van het atletisch vermogen. Vanuit die gedachte worden er van Onder-13 tot en met Onder-21 fysieke trainingen gegeven die bestaan uit coördinatie, uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid en (core-)stabiliteit, met als doel de fysieke prestaties te ontwikkelen. Voor het seizoen 2020/2021 zijn we op zoek naar een ambitieuze en getalenteerde student CALO / ALO / CIOS / Sport en Bewegen (of reeds afgestudeerd) die de trainingen voor de Voetbalopleiding kan begeleiden en uitvoeren.

Het volledige functieprofiel van deze praktijkstage kun je hier vinden.


(Foto: Erik Pasman)