Eerste Selectie

Promotie én handhaving gevierd met Eagles Eindfeest ‘22 op De Brink

Wát een seizoen en… wát een seizoen! Zowel voetbaljaargang 2020/2021 als het huidige voetbalseizoen 2021/2022 kunnen als historische jaargangen worden bijgeschreven in de clubhistorie van Go Ahead Eagles. Op zondag 15 mei gaat dat dubbel gevierd worden met een Eagles Eindfeest ‘22 op… De Brink!

Het voorprogramma van het feest start om 18:00 uur, met optredens van een DJ en Jeffrey Pasie, natuurlijk bekend van het nummer ‘Ons Eagles Deventer’. Vanaf 19:30 tot 21:00 uur worden de spelers en stafleden gehuldigd die de promotie van 2021 en de handhaving van 2022 hebben bewerkstelligd. Dit gaat onder meer gepaard met de bekendmaking van de ‘Eagle van het Jaar’ door de Supportersvereniging en het hoofdoptreden van de avond van niemand minder dan Snelle, die wordt vergezeld door een aantal gastartiesten…  Go Ahead Eagles nodigt graag alle supporters uit om volgende week zondag het Eagles Eindfeest ‘22 met spelers en staf mee te komen vieren op De Brink!

Mochten spelers, staf en supporters erin slagen de Play-Offs om Europees Voetbal te behalen, dan zal het feest gewoon doorgaan, maar dan als het ‘Eagles Bijna Eindfeest ‘22’!

Praktische informatie

  • Het podium voor de huldiging komt voor De Waag te staan. De enige manier om De Brink te bereiken, is via de kant van de Keizerstraat / Korte Bisschopstraat / Walstraat.
  • Het is niet toegestaan om op De Brink blikken of glazen drank mee te nemen.
  • Er worden extra fietsenstallingen geplaatst op de Gedempte Gracht (achterzijde Deventer Schouwburg)
  • Ga je op zondag 15 mei eerst mee naar Heerenveen-uit? Ook dan hoef je niets van de huldiging te missen. Meer hierover (en over de kaartverkoop voor deze wedstrijd) lees je via deze link.

Heel graag tot zondag 15 mei!

Eagles Eindfeest
Terug naar overzicht