jeugd-heeft-de-toekomst

Go Ahead Eagles C1 kan zaterdag promotie naar de eerste divisie veiligstellen tegen de amateurs van Emmen. De A1 en B1 spelen op weg naar het kampioenschap van de vierde divisie G uit tegen respectievelijk SVBO en Excelsior ’31.

 

De C1 bezet nog altijd de tweede plaats in de tweede divisie D, achter de ongeslagen kampioen PEC Zwolle. Zaterdag spelen de jongste Eagles-junioren om 14.30 uur op Sportpark De Zandweerd tegen de amateurs van Emmen. De ploeg won in Drenthe met 0-4. Blijven de punten zaterdag in Deventer, dan is een plaats bij de eerste drie en daarmee promotie naar de eerste divisie een feit.

De A1 treft ook een tegenstander uit Emmen: hekkensluiter SVBO, dat pas één keer won. De thuiswedstrijd eindigde in een afgetekende 7-0 zege voor Go Ahead Eagles. Pakt de ploeg zaterdag opnieuw de volle buit (aftrap 14.00 uur) en laat naaste belager HSC ’21 onverwacht punten liggen bij laagvlieger DOS Kampen, dan kronen de Deventenaren zich tot kampioen. Een vergelijkbaar scenario geldt voor de B1, dat het om 12.30 uur in Rijssen opneemt tegen Excelsior ’31 (vorige keer 2-0 winst GA Eagles). Bij een overwinning en puntenverlies van HSC ’21 én HHC, glimt ook voor de B-junioren het zilverwerk.

jeugd-heeft-de-toekomst