Als geen ander weten de spelers van Go Ahead Eagles hoe belangrijk het is om fysiek fit te zijn om hun beroep als voetballer uit te kunnen oefenen. Voor sommige mensen is een kort of langdurig verblijf in het ziekenhuis echter bittere noodzaak om hun lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Om patiënten in aanloop naar de Kerstdagen een hart onder de riem te steken, kreeg het Deventer Ziekenhuis gisteren bezoek van John Stegeman, sportfysiotherapeut Nick van der Horst en vijf selectiespelers. In de wandelgangen en verpleegkamers van het ziekenhuis ontstonden mooie, serieuze gesprekken over het belang van een goede gezondheid en de zorg die het Deventer Ziekenhuis verleent aan mensen voor wie een gezond lichaam niet zo vanzelfsprekend is.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)

Daarnaast was er ook ruimte voor gezellige onderonsjes over minder zware onderwerpen. En dus bleven ook de prestaties van Go Ahead Eagles niet onbesproken toen patiënten en ziekenhuispersoneel de kans kregen om in gesprek te gaan met Thomas, Sjoerd, Orhan, Istvan en Richard, die een aantal leuke roodgele presentjes mee hadden genomen naar het Deventer Ziekenhuis.


(Foto: Jeffrey Hurenkamp)