Wie op een wedstrijddag met de auto naar De Adelaarshorst komt, adviseren we de Go Ahead Eagles-bewegwijzering te volgen. Deze rood-gele bewegwijzering, die bevestigd is aan palen langs de weg, leidt u naar de P2-parkeerplaats achter Hogeschool Saxion (adres: Berkelweg te Deventer). Van hieruit wandelt u via de Veentunnel in enkele minuten naar het stadion. Alternatieve (betaalde) parkeergarages op loopafstand zijn: Beestenmarkt en Stationsplein.

De straten rondom De Adelaarshorst (onder meer de Vetkampstraat en een deel van de Rielerweg) worden bij thuisduels van Go Ahead Eagles afgesloten. Alleen buurtbewoners met een parkeerpas en gasten van Go Ahead Eagles, die in het bezit zijn van een kaart voor de parkeerplaats op het stadionterrein, worden doorgelaten. Ook de wijk De Bekkumer, waar in het verleden regelmatig overlast was door parkerende bezoekers van onze wedstrijden, wordt afgesloten voor auto’s. In deze wijk hebben eveneens alleen bewoners met een parkeerkaart toegang.

Let op: tijdens de wedstrijden wordt er extra gecontroleerd op parkeerovertredingen. Parkeren op de stoep, in een groenvoorziening of op parkeerplaatsen voor vergunninghouders is ook op wedstrijddagen niet toegestaan! Dit kan u een bekeuring opleveren van 95 euro.

Voor meer informatie over het parkeren in Deventer kunt u de website van de gemeente Deventer raadplegen.