Eind dit jaar brengt Go Ahead Eagles in samenwerking met Kick Uitgevers een schitterend jubileumboek uit. Als supporter kan je je laten vereeuwigen in jouw exemplaar! Morgenavond staat clubfotograaf Henny Meyerink voor je klaar om kosteloos een prachtig en professioneel ‘clubportret’ te maken.

Uniek aan het jubileumboek van Go Ahead Eagles is dat je jouw eigen gekozen elftal van 115 jaar Go Ahead Eagles op de eerste pagina kan plaatsen. Met daarbij je eigen foto! Morgenavond vanaf 18:15 uur staat onze topfotograaf Henny Meyerink voor je klaar om een officieel clubportret te maken, inclusief clubkleding en professionele achtergrond. Je kunt Henny en de officiële fotosetting vinden in gebouw Larenstein, tegenover de ingang van de Fanstore (deur in vanaf Stadionplein en dan links).

Het jubileumboek bestaat uit ruim 600 pagina’s, 200 interviews en meer dan 1000 foto’s. De winkelprijs voor dit monumentale boek bedraagt €79. Als seizoenkaarthouder krijg je een exclusieve korting van €19,02; als clubkaarthouder betaal je €10 minder.Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar: Stichting Niet Te Kraken, DVV Go-Ahead en Een Beeld voor Leo.

Meer informatie over hét Go Ahead Eagles-boek vind je hier.