Nieuws Algemeen

Vier bekerclashes voor jeugdteams Voetbalopleiding

Aan het lange wachten op het spelen van officiële wedstrijden komt ook voor vier van de zes jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding eindelijk een einde. Na een wekenlange voorbereiding met diverse oefenwedstrijden en toernooien staan vandaag vier bekerduels op het programma.

Twee jeugdteams van Go Ahead Eagles spelen een thuiswedstrijd op sportpark Zuiderlaan in Twello. Go Ahead Eagles Onder-13 bijt om 10:00 uur het spits af. Het jongste jeugdteam, dat onder leiding staat van trainer Martijn Jongbloed, neemt het op tegen Ajax O13-2. Anderhalf uur later is het aan Go Ahead Eagles Onder-18 om het bekerstrijdperk te betreden. Het team van trainer Tristan Berghuis neemt het vanaf 11:30 uur op tegen Willem II Onder-18. Toeschouwers zijn van harte welkom om – met inachtneming van de geldende coronamaatregelen – een bezoek te brengen aan sportpark Zuiderlaan om de verrichtingen van O13 en O18 vanaf de zijlijn te aanschouwen.

Voor Go Ahead Eagles Onder-16 en Go Ahead Eagles Onder-14 staan er bekerclashes op vreemde bodem op het programma. Onder-16 neemt het in het Kras Stadion op tegen FC Volendam Onder-16, terwijl Onder-14 afreist naar het hoge noorden voor het bekertreffen met FC Groningen.

Go Ahead Eagles O18 Sc Cambuur O18 (carlo Bruil)

Via de Twitter-pagina van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding word je de hele voetbalzaterdag op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen op de velden in Twello, Groningen en Volendam.

Fotografie: Carlo Bruil

Wedstrijdprogramma 28 08 2021 (onder 18 + Onder 16)

Wedstrijdprogramma 28 08 2021 (onder 14 + Onder 13)

Terug naar overzicht