“Wij zijn terecht de grote favoriet. Punt. Elk ander resultaat dan winst is morgen onacceptabel. Maar dat is wat anders dan onderschatting. Daarvan is geen sprake.” Was getekend, Harry Decheiver.

De assistent-trainer nam vandaag tijdens de afsluitende ochtendtraining de honneurs waar, vanwege een al langer gepland ziekenhuisbezoek van hoofdtrainer Hans de Koning. “We hebben De Jodan Boys geanalyseerd, één van onze scouts is die kant op geweest. We weten min of meer wat we kunnen verwachten, al zal De Jodan Boys wel wat compacter spelen dan normaal.”

De Jodan Boys heeft ondertussen over steun niet te klagen. Ruim 1000 fans reizen mee vanuit Gouda naar Deventer. Daarnaast heeft De Jodan Boys in de vorm van Gerard Ekdom een zeer prominente en fanatieke bekerfan. De bekende radio-dj nam zelfs speciaal een videoboodschap op voor de Hoofdklasser, die in de vorige ronde na strafschoppen afrekende met Tweededivisionist HHC Hardenberg. Go Ahead Eagles won van VV Dongen (1-3).

De wedstrijd begint morgen om 20:00 uur. Kaarten zijn online verkrijgbaar en tot morgen 17:00 uur in de Fanstore. Vanaf 18:00 uur gaan de stadionkassa’s open. Seizoenkaarthouders betalen slechts €5; niet-seizoenkaarthouders slechts €7,50. Samen gaan we immers voor een vol huis, om samen op donderdag de koker in te gaan!