DONEREN

De huidige crisis heeft een grote, financiële impact op Go Ahead Eagles. De afgelopen weken zijn verschillende supportersinitiatieven gestart om de club te ondersteunen. Alle beetjes helpen om het gat in de voetbalbegroting te dichten. Om zo ook volgend seizoen mee te kunnen strijden om de bovenste plaatsen!

Heb je de mogelijkheid bij te dragen aan de sportieve toekomst van Go Ahead Eagles? Doneren kan op de volgende manieren:

Veiling aan de (virtuele) Vetkampstraat

Wil jij in het bezit komen van unieke rood-gele items en/of Eagles-experiences? En daarmee meteen je club steunen? Doe dan mee aan de online veiling van verschillende supportersgroepen! Hier te vinden!

Doneren: alle beetjes helpen

Gewoon een bedrag naar keuze overmaken kan ook, en wel via de donatie-actie van supportersplatform ‘Kowet’. “Samen zijn wij de club, want samen zijn wij Niet te Kraken”, schreven ze treffend op hun Facebookpagina.

Overmaken kan op rekeningnummer NL52RABO0351476873 ten name van Go Ahead Eagles onder vermelding van 100 jaar Vetkampstraat. Het is eveneens mogelijk een bedrag naar keuze te doneren als je je seizoenkaart(en) verlengt / bestelt. Klik hiervoor tijdens het verlengen / bestellen van je seizoenkaart(en) op de knop ‘Steun ons’.

Wat krijg ik ervoor terug?

Welke donatiemogelijkheid je ook kiest, je krijgt er sowieso veel voor terug! Namelijk:

  1. Allereerst: onze eeuwige dank.
  2. De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles heeft het geweldige initiatief genomen de donatieopbrengst te verdubbelen (tot een maximum van € 50.000,-). Je zou dus kunnen zeggen dat je hierdoor automatisch een dubbele donatie doet!
  3. Een betere selectie. Het volledige bedrag (inclusief verdubbeling van de SV) gaat namelijk naar de voetbalbegroting.