DONEREN

De huidige crisis heeft een grote, financiële impact op Go Ahead Eagles. De afgelopen weken zijn verschillende supportersinitiatieven gestart om de club te ondersteunen. Alle beetjes helpen om het gat in de voetbalbegroting te dichten. Om zo ook volgend seizoen mee te kunnen strijden om de bovenste plaatsen!

Heb je de mogelijkheid bij te dragen aan de sportieve toekomst van Go Ahead Eagles? Doneren kan op de volgende manieren:

#KowetKijken XXL


(Foto Paul Bosvelt: Evert van de Worp)
 
#KowetKijken groeide de afgelopen weken uit tot een regelrechte kijkcijferhit! Duizenden supporters keken ‘semi-live’ naar legendarische Eagles-wedstrijden, zoals FC Volendam-thuis (Play-Offs 2013), PEC Zwolle-thuis (Eredivisie 2013) en Ferencváros-thuis (Europa League 2015).

Maar nu gaan we een stapje verder: op vrijdagavond 22 mei 2020 – exact vier jaar na onze laatste promotie – zenden we #KowetKijken XXL uit! Een compleet (online) Avondje Adelaarshorst met onder meer:

  • Legendarische wedstrijd
  • Kowet Kennisquiz
  • Grote verloting met live uitreiking
  • Persoonlijk dankwoord voor je komst
  • Een officieel E-ticket

Lees hier alle informatie over #KowetKijken XXL!

Koop hier voor € 5,- je ticket(s). Elk ticket is bovendien een lot. Let wel: stadion vol = stadion vol!

Veiling aan de (virtuele) Vetkampstraat

Wil jij in het bezit komen van unieke rood-gele items en/of Eagles-experiences? En daarmee meteen je club steunen? Doe dan mee aan de online veiling van verschillende supportersgroepen!

Nadere informatie over de veiling wordt binnenkort via de clubkanalen van Go Ahead Eagles gecommuniceerd.

Doneren: alle beetjes helpen

Gewoon een bedrag naar keuze overmaken kan ook, en wel via de donatie-actie van supportersplatform ‘Kowet’. “Samen zijn wij de club, want samen zijn wij Niet te Kraken”, schreven ze treffend op hun Facebookpagina.

Overmaken kan op rekeningnummer NL52RABO0351476873 ten name van Go Ahead Eagles onder vermelding van 100 jaar Vetkampstraat. Het is eveneens mogelijk een bedrag naar keuze te doneren als je je seizoenkaart(en) verlengt / bestelt. Klik hiervoor tijdens het verlengen / bestellen van je seizoenkaart(en) op de knop ‘Steun ons’.

Wat krijg ik ervoor terug?

Welke donatiemogelijkheid je ook kiest, je krijgt er sowieso veel voor terug! Namelijk:

  1. Allereerst: onze eeuwige dank.
  2. De Supportersvereniging van Go Ahead Eagles heeft het geweldige initiatief genomen de donatieopbrengst te verdubbelen (tot een maximum van € 50.000,-). Je zou dus kunnen zeggen dat je hierdoor automatisch een dubbele donatie doet!
  3. Een betere selectie. Het volledige bedrag (inclusief verdubbeling van de SV) gaat namelijk naar de voetbalbegroting.