Eerste Selectie

Willem II-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Nog zes competitierondes te gaan in de Eredivisie! Vijf dagen na de tweede IJsselderby-zege van het seizoen is Willem II voor Go Ahead Eagles vanavond de eerste tegenstander in deze wedstrijdenreeks. In een uitverkochte Adelaarshorst wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor het duel van vanavond:

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Willem II op vertoon van hun seizoenkaart. Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 18:30 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen.
  • Morgen (zaterdag 9 april) is er een rood-gele wasstraatdag bij iClean Carwash Deventer aan de Rostockstraat 2 in Deventer met een speciale actie (Platina wasprogramma voor slechts € 15,- in plaats van € 19,-), muziek, een sfeeractie, een hapje en een gratis bieropener. Dat is nog niet alles, want vanavond schiet iClean tijdens de rust van Go Ahead Eagles – Willem II wedstrijdshirts de tribunes in!
  • Match Legend bij Go Ahead Eagles – Willem II is Erik Falkenburg. Een interview met de voormalige Eagles-speler is te lezen in de Matchday, die gratis af te halen is in onder meer de Fanstore en bij de verschillende afhaalpunten bij de tribunes.
  • Nog meer rood-geel leesvoer (met een ‘groen’ randje)! Duurzaamheid, business en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het zijn de hoofdthema’s van de aprileditie van Kleuren van Juweel, die gratis is af te halen in de Fanstore (vanaf anderhalf uur vóór aanvang van het duel tot één uur na afloop van de wedstrijd).
  • Werp jij je op als de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles? Lees dan via deze link hoe je kans kunt maken op een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles door op een duurzame manier je afval op de juiste plek te deponeren.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en de parkeerplaats is het nog wel toegestaan om te roken.
  • Tijdens de vorige thuiswedstrijden hebben we gemerkt dat enkele supporters een verkeerde seizoenkaart (van een eerder seizoen) hadden meegenomen. Controleer voorafgaand aan je komst naar De Adelaarshorst dan ook goed of je je seizoenkaart voor voetbaljaargang 2021/2022 bij je hebt. Voor de duidelijkheid is de juiste seizoenkaart in onderstaande visual weergegeven.

Seizoenkaart 2021 2022 (voorzijde + Achterzijde)

Terug naar overzicht