Nieuws Algemeen

Win krasse prijzen met Kootjes Kraskaart!

Op de dag dat Go Ahead Eagles het in Doetinchem opneemt tegen De Graafschap, kan ook jij je weer melden op het digitale speelveld. Vandaag lanceren we namelijk de vijfde Eagles Game van dit jaar: Kootjes Kraskaart!

Van zondag 11 april tot en met zaterdag 24 april kan je krassen om kans te maken op mooie prijzen. Kras jij drie dezelfde foto’s van Kootje, het Eagles-dekbed, het Deventer spel of het logo van Young Eagles? Dan heb je prijs! Na het krassen kom je er gelijk achter welke prijs jij hebt gewonnen.

Honderden Eagles-kenners, gamefanaten en spelletjesliefhebbers deden sinds eind januari mee aan verschillende Eagles Games in een poging om de snelste tijd neer te zetten bij het omdraaien van de juiste memorykaartjes (Eagles Memory), het raden wie of wat op de foto’s stond (Guess the Picture) en het koppelen van de juiste Eagles-clublogo’s aan de juiste tijdsvakken (Logo Logica). Tijdens de vorige (drop)game was het de bedoeling om zoveel mogelijk euro’s en Rabobank-logo’s te vangen en gele en rode kaarten te vermijden.

Klik op deze link om Kootjes Kraskaart te spelen.

Terug naar overzicht