Het jaar zit er bijna op! En dus is het tijd voor kerst, oud & nieuw en… goede voornemens! Roep jij nou al jaren: in het nieuwe jaar ga ik écht gezonder leven? Nou, dan biedt Go Ahead Eagles jou een niet te missen kans!

Als MVO-partners slaan Go Ahead Eagles, Sportbedrijf Deventer, Salland Zorgverzekeringen, het Deventer Ziekenhuis en Fit & Fun sportcentrum de handen ineen. Samen dagen ze de supporters van Go Ahead Eagles uit om werk te maken van een gezondere levensstijl. Dit doen we via een bijzondere challenge: Fit like an Eagle.

De strijd brandt los…!

Fit like an Eagle draait om een fitheidschallenge, waarbij deelnemers (in de leeftijd 25 tot 45 jaar) op een plezierige en laagdrempelige manier worden geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken. Na een nulmeting gaan de deelnemers in drie teams van acht deelnemers de strijd aan met zichzelf en tegen elkaar. Ieder team krijgt een teamcaptain vanuit de eerste selectie van Go Ahead Eagles: Jeroen Veldmate (Team V), Martijn Berden & Boyd Lucassen (Team B & B) of Donny van Iperen (Team Donny).

Welk team boekt in een aantal maanden de meeste gezondheidswinst? De deelnemers wordt een compleet en kosteloos programma aangeboden met onder meer een healthcheck, sporten onder begeleiding en workshops over voeding en vitaliteit. In een aantal stappen wordt toegewerkt naar de grote finale met een sportieve eindchallenge!

Wil je weten welke teamcaptain het beste bij je past? Of jezelf aanmelden? Kijk dan hier.