Uw onderneming volop in the picture?

Wilt u met uw onderneming extra exposure genereren rond thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles? Of de naamsbekendheid van uw onderneming vergroten via de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding? Go Ahead Eagles beschikt over verschillende arrangementen en exposuremogelijkheden.

Wedstrijdsponsorschap

Het wedstrijdsponsorschap biedt volop mogelijkheden om uw onderneming nog meer onder de aandacht te brengen bij de toeschouwers in De Adelaarshorst en andere Business Partners in het stadion. Uw bedrijfslogo is voor en na de wedstrijd en in de rust zichtbaar op de lichtkrant van het scorebord. Verder is uw bedrijfsuiting één minuut te zien op de LED-boarding en uw bedrijfsnaam wordt bij aanvang van de wedstrijd omgeroepen door de stadionspeaker. Vijf minuten voor het einde van het duel wordt u naar het veld begeleid voor een fotomoment.

Bedrijfsbijeenkomsten

De Van Wijnen Lounge, die zich aan de uiterste linkerzijde van de Business Club bevindt, leent zich uitstekend voor het geven van bedrijfspresentaties of het houden van vergaderingen. Geïnteresseerd om een (zakelijke) meeting te houden. Neemt u dan contact op met Bekedam Food & Events, die de exploitatie van de Business Lounges verzorgt.

Steunt u de spelers van de toekomst?

De Go Ahead Eagles Voetbalopleiding  dient voor talentvolle voetballers als voorportaal voor de hoofdmacht van Go Ahead Eagles. Voor de verdere doorontwikkeling van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding is sponsoring essentieel. Ondersteunt u de Voetbalopleiding en profileert u zich als sponsor van de spelers van de toekomst? De mogelijkheden zijn zeer divers!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

De Business Club van Go Ahead Eagles is het grootste zakelijke platform van de regio’s Deventer, Apeldoorn, Salland en Zutphen.

  Informatie aanvragen

  Naam*

  Achternaam*

  telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Bedrijf*

  Ik heb interesse in*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden