Eerste Selectie

‘Mo’ komt GA Eagles versterken

Go Ahead Eagles heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. Linksbuiten Mo Hamdaoui (10 juni 1993, Amsterdam) komt over van Vitesse. De snelle, sierlijke Hamdaoui tekent voor twee jaar in Deventer, met een optie voor nog een jaar.

Hamdaoui doorliep bij Haarlem, Ajax en Vitesse de jeugdopleiding en speelde afgelopen seizoen enkele wedstrijden in de
eredivisie, als uitgeleende speler bij FC Dordrecht. Hamdaoui was al vanaf 2013 in beeld bij Go Ahead Eagles. Hamdaoui: “Ik hoorde dat trainer Dennis Demmers me al zes keer had bekeken en me er heel graag bij wilde hebben. Ook Adrie Steenbergen had me zien spelen. Mooi om te horen allemaal. Go Ahead is nu de beste optie voor mij, een club waar ik me zeker kan ontwikkelen en waar ik veel wedstrijden hoop te spelen. Het doel is zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie, daar hoort de club thuis.”

De linksbuiten, die zowel binnendoor als buitenom zijn acties zoekt, zegt opgetogen zijn stinkende best te gaan doen: “Ik vind Go Ahead Eagles echt een heel mooie club. Met Dordrecht speelden we in de Adelaarshorst en ik werd gegrepen door de fantastische sfeer. Wat een supporters zijn dat! Daar ga ik graag voor spelen, voor mij is dit een heel mooie overgang.”

Go Ahead Eagles is vanzelfsprekend ook zeer opgetogen over de komst van Hamdaoui. Adrie Steenbergen, RvC-lid voetbalzaken: “Het halen van Mo past uitstekend in de visie van de club. We kiezen graag en vol overtuiging voor dit soort talentvolle jongens die bij ons kunnen doorgroeien.”

Terug naar overzicht