Word onderdeel van onze rood-gele stewardfamilie

Adem jij één en al Go Ahead Eagles, ben je gastvrijer dan wie dan ook en draag jij graag bij aan het geluk van anderen? Dan ben jij de steward die we zoeken! Als steward ben je eigenlijk onze gastheer/gastvrouw en zorg je ervoor dat bezoekers een optimale voetbalbeleving ervaren. Naast het ondersteunen in de gastvrijheid behoren veiligheidsaspecten ook tot het takenpakket van onze stewards. Als veiligheidsteam zijn we er dan ook voor de veiligheid van supporters, spelers en alle andere betrokken partijen. Dit doen we door veiligheidsrisico’s te signaleren, te reageren op noodsituaties en eventuele conflicten op te lossen. Geen zorgen: Go Ahead Eagles biedt hiervoor een speciaal gecertificeerde kosteloze opleiding aan. Je vindt hier alle informatie over deze opleiding.

Het veiligheidsteam van Go Ahead Eagles speelt een belangrijke rol bij de wedstrijden van het team. Sterker nog: zonder stewards geen wedstrijden. Als je onderdeel bent van het veiligheidsteam ben je iedere wedstrijd aanwezig in De Adelaarshorst en maak je het voetbal van dichtbij mee. Je bouwt tegelijk aan hechte vriendschappen met andere stewards en werkt tegelijkertijd aan je professionele ontwikkeling, doordat je je ontwikkelt op het gebied van veiligheid.. Samen één. “Iedere wedstrijd voelt weer als thuiskomen”, zoals een van onze stewards zou zeggen.

Een steward bij Go Ahead Eagles is:

 • Minstens zestien jaar oud
 • Beheerst de Nederlandse taal
 • Iemand die een gastvrijheid hoog in het vaandeel heeft staan
 • Iemand die de club een warm hart toedraagt

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je affiniteit hebt met voetbal en je op wedstrijddagen van Go Ahead Eagles beschikbaar bent.

  Aanmelden als Eagles-steward

  Naam*

  E-mailadres*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  Velden met een * zijn verplichte velden