Cursus en opleidingen

Go Ahead Eagles biedt jou kosteloos een opleiding aan om steward te worden. Deze opleiding bevat alle elementen  die nodig zijn om alle supporters een gastvrije, toegankelijke en veilige voetbalbeleving te laten beleven. Dit is een stewardscursus van de UEFA en de cursus zal volledig in het teken staan van Go Ahead Eagles.

De cursus bestaat uit drie dagdelen en wordt gegeven in stadion De Adelaarshorst. Een deel van de lesstof zal vanuit huis plaatsvinden als e-learning. De cursus bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen. In de theorie wordt de kennis besproken die nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan het gastvrij ontvangen van supporters en op welke manier we huisregels van de club kunnen handhaven.

Tijdens het praktijkonderdeel oefenen we in het stadion, zodat jij precies weet hoe je moet handelen in bepaalde situaties. Gedurende de opleiding krijg je alle informatie die je nodig hebt om deel uit te kunnen maken van ons veiligheidsteam. Wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, beschik je over een UEFA-gecertificeerde opleiding die ervoor zorgt dat jij een stewardpas ontvangt. Met de stewardpas ben je bevoegd om werkzaamheden uit te voeren op het terrein van Go Ahead Eagles.

Wanneer jij eenmaal beschikt over de opleiding zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het team. Hierbij kun je denken aan een leidinggevende rol op jouw favoriete sector. Eventuele doorgroeimogelijkheden worden afgestemd op jouw interesses en behoeftes. Ook biedt Go Ahead Eagles een vrijwilligersvergoeding aan per wedstrijd dat jij deel uitmaakt van het veiligheidsteam.