Ja, het is een busregeling en dat op een doordeweekse avond. Maar ook ja: we kunnen alle support gebruiken in deze alles-of-niets-bekerwedstrijd! Als dank voor hun steun ontvangen alle supporters die dinsdag meereizen naar Almere een Fanstore-waardebon van €10!

Voor de wedstrijd in het Yanmar Stadion is een busregeling van toepassing. Go Ahead Eagles heeft alles in het werk gesteld om hier (deels) een autoregeling van te maken, aangezien eenzelfde regeling gold rondom de competitiewedstrijd van anderhalve week geleden. In dit bericht lees je waarom dit voor de bekerwedstrijd niet mogelijk bleek.

“We lezen hier en daar dat supporters oproepen tot een boycot”, aldus algemeen directeur Jan Willem van Dop. “Wij zouden dat écht betreuren, aangezien we tijdens de competitiewedstrijd in Almere hebben kunnen zien hoe belangrijk de support van een vol uitvak kan zijn. Vandaar deze kleine maar fijne trigger, als verzachter van het feit dat je met de bus moet, maar bovenal als extra stimulans om spelers en staf te steunen.”

De Supportersvereniging biedt alle supporters bovendien een drankje aan bij vertrek.

Aanmelden voor de bekerwedstrijd tegen Almere City FC kan tot en met maandag aanstaande om 12:00 uur via deze link. Alle overige informatie vind je hier.


Samen strijden voor eer en glorie van stad en club! (Foto: Henny Meyerink)