Eerste Selectie

FC Utrecht-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Na de 2-1 zege op Ajax van afgelopen zondag en de halve finale van het bekertoernooi tegen PSV van afgelopen woensdag sluit Go Ahead Eagles vanavond (zaterdag 5 maart) de eerste voetbalweek van maart af met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. We nemen je graag even mee door de belangrijkste informatie voor je bezoek aan Go Ahead Eagles – FC Utrecht (aanvang 18:45 uur), die in een uitverkochte Adelaarshorst wordt gespeeld.

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – FC Utrecht op vertoon van hun seizoenkaart. Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 17:15 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen.
  • Het tonen van een QR-code / coronatoegangsbewijs is niet meer nodig om toegang te krijgen.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en de parkeerplaats is het nog wel toegestaan om te roken.
  • Door in gele en blauwe ‘No War’-shirts het veld te betreden, willen Go Ahead Eagles en FC Utrecht hun steun betuigen aan alle Oekraïners die momenteel hard getroffen worden door de oorlog in hun land. Na afloop van Go Ahead Eagles – FC Utrecht zullen de shirts door de spelers worden gesigneerd en binnenkort worden geveild, waarbij de volledige opbrengst via Giro555 naar de oorlogsslachtoffers van Oekraïne zal gaan.
  • Op het supportersplein komen de Supportersvereniging en CUC Colmschate Ukraine Contact in actie voor Oekraïne. Supporters die een biertje kopen bij de biertrolley van CUC Colmschate Ukraine Contact, zamelen daarmee automatisch geld in voor de inwoners van het door oorlog getroffen Oekraïne.
  • Word jij de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles? Lees dan via deze link hoe je kans kunt maken op een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles door op een duurzame manier je afval op de juiste plek te deponeren.
  • Match Legend tijdens Go Ahead Eagles – FC Utrecht is Terry Hendriks. Een interview met de voormalige speler van Go Ahead Eagles is te lezen in de Matchday, die gratis af te halen is in onder meer de Fanstore en de verschillende afhaalpunten bij de tribunes.
  • Tijdens de vorige thuiswedstrijden hebben we gemerkt dat enkele supporters een verkeerde seizoenkaart (van een eerder seizoen) hadden meegenomen. Controleer voorafgaand aan je komst naar De Adelaarshorst dan ook goed of je je seizoenkaart voor voetbaljaargang 2021/2022 bij je hebt. Voor de duidelijkheid is de juiste seizoenkaart in onderstaande visual weergegeven.

Seizoenkaart 2021 2022 (voorzijde + Achterzijde)

Terug naar overzicht