Hieronder vind je het antwoord op vragen die wellicht bij je opkomen tijdens het bestellen van je halve seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020. Staat je vraag er niet bij? Mail je vraag dan naar ticketing@ga-eagles.nl. We helpen je graag verder.

Wanneer is de verkoop van halve seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 gestart?
De verkoop van halve seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 is gestart op woensdag 6 november 2019.

Hoe verleng ik mijn seizoenkaart?
* Ga naar de bestelmodule.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel die je wilt bestellen.
* Druk op ‘Bestel’.
* Ga naar ‘Betalen’.

Wat kost een halve seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020?

FAQ gaat verder onder visual.

 
Is er een mogelijkheid om mijn halve seizoenkaart via incasso te betalen?
Nee, het is niet mogelijk om je halve seizoenkaart via incasso te betalen.

Hoe lang is mijn halve seizoenkaart geldig?
Je halve seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 is geldig van 6 november 2019 tot en met 30 juni 2020.

Wat is de vakkenindeling van het stadion?

FAQ gaat verder onder visual.

 
Tot welke wedstrijden biedt mijn halve seizoenkaart toegang?
Als (halve) seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle twaalf reguliere competitiewedstrijden in De Adelaarshorst die Go Ahead Eagles van 8 november 2019 (FC Dordrecht-thuis) tot en met 1 mei 2020 (TOP Oss-thuis) speelt in de Keuken Kampioen Divisie.

Wanneer ontvang ik mijn halve seizoenkaart?
Halve seizoenkaarten worden vanaf maandag 11 november 2019 verstuurd. Supporters die hun halve seizoenkaart bestellen op woensdag 6 november 2019, donderdag 7 november 2019 of vrijdag 8 november 2019 (uiterlijk 16:00 uur) kunnen hun seizoenkaart voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Dordrecht (die op 8 november wordt gespeeld) ophalen bij de infokassa van De Adelaarshorst.

Kan ik met een halve seizoenkaart extra kaarten bijkopen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles?
Ja, dat kan. Het verschilt per wedstrijd hoeveel kaarten je bij kan kopen. Er zijn steeds vier thuisduels in de losse verkoop. Is er een thuiswedstrijd gespeeld, dan gaat er een nieuwe, vierde wedstrijd in de verkoop.

Kan ik alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ook bezoeken door losse kaarten te kopen?
Dat is mogelijk als je beschikt over een Clubkaart van Go Ahead Eagles en je er op tijd bij bent zodra de vrije verkoop voor een thuiswedstrijd start. Maar een (halve) seizoenkaart van Go Ahead Eagles is goedkoper, gemakkelijker en je hebt je eigen plek in De Adelaarshorst!

Het systeem loopt vast tijdens het online bestellen. Wat moet ik nu doen?
Mocht er tijdens het bestelproces iets vastlopen, dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een internetstoring. Houd er rekening mee dat het systeem de bestelling 20 minuten lang in het winkelwagentje houdt, alvorens deze weer teruggezet wordt als reservering. Dus na 30 minuten kun je het nogmaals proberen. Als dit niet het gewenste resultaat oplevert, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via telefoonnummer 0570-621357 of per e-mail: ticketing@ga-eagles.nl.

Kan ik mijn halve seizoenkaart nog annuleren op het moment dat ik mijn seizoenkaart heb besteld?
Nee, dit is niet mogelijk. Zodra je je seizoenkaart hebt besteld, ga je een overeenkomst aan met Go Ahead Eagles die loopt tot en met 30 juni 2020 en deze overeenkomst kun je niet tussentijds opzeggen.