Eerste Selectie

Informatie auto-/busregeling ADO Den Haag-uit

Go Ahead Eagles speelt op donderdag 9 februari een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in de 1/8 finale van het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Het duel begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in het Bingoal Stadion.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Den Haag willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een auto-/busregeling. Er zijn 500 kaarten beschikbaar voor onze supporters, verdeeld over maximaal 75 auto’s en 5 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Den Haag te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

 • Eerste verkoopperiode*: van vrijdag 27 januari (11:00 uur) tot en met maandag 30 januari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 11
 • Tweede verkoopperiode: van maandag 30 januari (16:00 uur) tot en met woensdag 1 februari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 6
 • Derde verkoopperiode: van woensdag 1 februari (16:00 uur) tot en met maandag 6 februari (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Autoregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de autoregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Voor supporters die met de autoregeling afreizen, is er plaats voor maximaal 75 auto’s. In elke auto dienen minstens drie personen met een geldig omwisselbiljet te zitten om in aanmerking te komen voor de autoregeling.

Omwissellocatie
Je kunt je omwisselbiljet omwisselen bij het bezoekersvak van het Bingoal Stadion. Je kan je melden bij het aanwezige veiligheidspersoneel van Go Ahead Eagles.

Kosten
De prijsopbouw voor de autoregeling is als volgt:

 • Ticketprijs: € 5,-
 • Begeleidingskosten: € 3,-
 • Totaalprijs: € 8,-

Verkoopwijze
Het kopen van kaarten kan via deze link. Ben je de bestuurder van de auto? Koop dan alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet. Tijdens het bestelproces dien je ook het kenteken van de auto waarmee je reist in te vullen. Reis je mee als passagier? Koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet. Ook als passagier dien je het kenteken van de auto waarmee je reist in te vullen.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Er is een maximum van 5 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte vertreklocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
De vertrektijd is omstreeks 18:00 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

 • Ticketprijs: € 5,-
 • Busvervoer: € 16,-
 • Begeleidingskosten: € 3,-
 • Calamiteitenfonds: € 3,-
 • Totaalprijs: € 27,-

Zelf georganiseerd busvervoer
Onder bepaalde voorwaarden kun je met een eigen gehuurde bus afreizen naar de uitwedstrijd. Het aanmelden van een eigen gehuurde bus kan bij de SLO via supporterszaken@ga-eagles.nl. De aanvraag dient minimaal 4 weken voor aanvang van de wedstrijd kenbaar te zijn gemaakt via de mail. Tijdens de verkoopperiode is het aanmelden van een eigen bus niet meer mogelijk. Bij zelf georganiseerd busvervoer worden de bovengenoemde kosten voor ‘Busvervoer’ en ‘Calamiteitenfonds’ niet in rekening gebracht.

Aanvragen clubcard met uitkaartregistratie

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Terug naar overzicht