Eerste Selectie

Informatie busregeling FC Twente-uit

Go Ahead Eagles speelt op zondag 6 november de uitwedstrijd tegen FC Twente. Het Eredivisieduel begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in de Grolsch Veste.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Enschede willen supporten, kunnen naar deze wedstrijd afreizen middels een busregeling. Er zijn 910 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Vanwege fysieke aanpassingen aan het bezoekersvak zijn er minder kaarten beschikbaar dan gebruikelijk. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan Enschede te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Eerste verkoopperiode*: van maandag 17 oktober (15:00 uur) tot en met woensdag 19 oktober (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 6
  • Tweede verkoopperiode: van woensdag 19 oktober (16:00 uur) tot en met vrijdag 21 oktober (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 3
  • Derde verkoopperiode: van vrijdag 21 oktober (16:00 uur) tot en met woensdag 2 november (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 1
  • In week 43 wordt er gekeken of er nog kaarten ter beschikking kunnen worden gesteld aan supporters zonder loyaliteitspunten.

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd.

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Er is een maximum van 16 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte vertreklocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er geen rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
Het vertrek van de bussen zal in clusters plaatsvinden. De vertrektijd is tussen 12:15 en 12:50 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 13,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 28,-

Zelf georganiseerd busvervoer
Onder bepaalde voorwaarden kun je met een eigen gehuurde bus afreizen naar de uitwedstrijd. Het aanmelden van een eigen gehuurde bus kan bij de SLO via supporterszaken@ga-eagles.nl. Via deze weg kan er akkoord gegeven worden op het zelf georganiseerde busvervoer. Bij zelf georganiseerd busvervoer worden de bovengenoemde kosten voor ‘Busvervoer’ en ‘Calamiteitenfonds’ niet in rekening gebracht.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Terug naar overzicht