Eerste Selectie

Informatie busregeling Sparta Rotterdam-uit

Go Ahead Eagles speelt op zondag 12 februari de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Het Eredivisieduel begint om 12:15 uur en wordt gespeeld in Sparta Stadion ‘Het Kasteel’.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Rotterdam willen supporten, kunnen naar deze wedstrijd afreizen middels een busregeling. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Rotterdam te brengen. Verder zal er geen verkoop van alcoholhoudende consumpties zijn in het bezoekersvak. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Eerste verkoopperiode*: van maandag 30 januari (11:00 uur) tot en met woensdag 1 februari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 12
  • Tweede verkoopperiode: van woensdag 1 februari (16:00 uur) tot en met vrijdag 3 februari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 6
  • Derde verkoopperiode: van vrijdag 3 februari (16:00 uur) tot en met woensdag 8 februari (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd.

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Er is een maximum van 8 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte instaplocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
Het vertrek van de bussen zal in clusters plaatsvinden. De vertrektijd is omstreeks 9:15 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 16,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 31,-

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Terug naar overzicht