Op woensdag 11 maart is het weer tijd voor de jaarlijks terugkerende Ladies Night van Go Ahead Eagles. De organisatie ligt deels in handen van Josje van Buuren (Josje Hospitality), Monique Casteel (BMO Bedrijfsmakelaars) en Pascal Hulsegge (JPR Advocaten). De komende periode vertellen Josje, Monique en Pascal je alles over de Ladies Night en wat deze vrouwenavond nou zó bijzonder maakt. Vandaag het verhaal van Monique Casteel.

Monique, op welke manier ben jij betrokken bij de Ladies Night?

“Met BMO Bedrijfsmakelaars hebben wij al jaren een Business Seat in De Adelaarshorst. Vijf jaar geleden werd ik voor het eerst benaderd door Go Ahead Eagles of ik deel wilde uitmaken van het organisatieteam van de Ladies Night. Ik was gelijk enthousiast! Na het daverende succes van de Ladies Night van de afgelopen seizoenen, organiseer ik ook dit jaar samen met Josje van Buuren, Pascal Hulsegge, Karlijn Logcher en Lisa Verburg weer een compleet verzorgde avond. De gezelligheid en lol die wij vooraf samen hebben, maakt het nog leuker om in de organisatie te zitten!”

Wat kunnen vrouwen van de komende Ladies Night verwachten?

“Het wordt een avond vol gezelligheid. Bij binnenkomst ontvangen de dames een heerlijk welkomstdrankje. In de Business Lounge zijn er stands met accessoires, fashion, beauty en worden er prijzen verloot. Tijdens de avond vindt er twee keer een leuke modeshow plaats met de nieuwste voorjaarstrends, waarin onder andere spelers van Go Ahead Eagles meelopen. Na de modeshow kunnen de voetjes van de vloer op muziek die door een DJ wordt verzorgd. Een fotograaf zal de avond in stijl vastleggen. De avond is natuurlijk niet compleet zonder een gevulde goodie bag!”

Wat is volgens jou dé reden waarom dames op 11 maart de Ladies Night moeten bezoeken?

“Het is een bijzondere avond uit, een genot voor alle zintuigen! Proef het heerlijke eten en de goede sfeer, bekijk en bewonder de nieuwste voorjaarscollectie en het volledige aanbod dat de stands te bieden hebben, luister naar de vetste hits op de dansvloer en voel hoe je in de watten gelegd wordt gedurende deze avond. Kom gezellig samen met je vriendinnen, collega’s of zussen!”

Het arrangement Ladies Wine & Dine is inmiddels volgeboekt! Wel zijn er nog enkele losse avondkaarten verkrijgbaar (€ 29,95 per persoon, excl. btw, incl. hapjes en drankjes) voor Ladies Night. Wil jij ook van de partij zijn? Mail dan naar commercie@ga-eagles.nl.


(Foto: Dennis Bresser)

Geen reacties meer mogelijk.