Go Ahead Eagles heeft de afgelopen dagen gemerkt dat er de nodige vragen zijn gerezen onder onze seizoenkaarthouders naar aanleiding van de vragenlijst die zij begin deze week hebben ontvangen over het bezoeken van thuiswedstrijden in het seizoen 2020/2021. Graag willen wij hierbij een misverstand over deze vragenlijst uit de wereld helpen, die vooral betrekking heeft op de gestelde deadline waarop de vragenlijst geretourneerd dient te worden.

In de mail die onze seizoenkaarthouders begin deze week hebben ontvangen (en in je spamfilter kan zitten), werd gesteld dat vrijdag 24 juli (12:00 uur) als deadline geldt voor het retourneren van de vragenlijst om in het seizoen 2020/2021 in aanmerking te kunnen komen voor het bezoeken van wedstrijden in De Adelaarshorst. Echter, deze deadline geldt ALLEEN voor seizoenkaarthouders die de oefenwedstrijd van Go Ahead Eagles tegen Telstar op zondag 2 augustus willen bezoeken.

Oftewel: seizoenkaarthouders die de wedstrijd tegen Telstar NIET willen bezoeken hoeven de vragenlijst NIET al op vrijdag 24 juli (12:00 uur) naar de club te retourneren.

Neemt niet weg dat Go Ahead Eagles – volgens de geldende richtlijnen en regelgeving voor het beperkt toelaten van publiek – in het seizoen 2020/2021 dient te beschikken over een ingevulde vragenlijst van al onze seizoenkaarthouders om hen toe te mogen laten tot thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De deadline voor het retourneren van de vragenlijst voor het bezoeken van competitiewedstrijden in De Adelaarshorst is echter pas in augustus. De exacte deadlinedatum zal nog definitief worden vastgesteld zodra ook het competitieschema van de Keuken Kampioen Divisie een definitief karakter heeft gekregen (en we ook precies weten wanneer we onze eerste competitiewedstrijd in De Adelaarshorst spelen).

Vanzelfsprekend is de hele situatie rond het beperkt toestaan van publiek (inclusief bijbehorende verplichtingen) ook voor ons geheel nieuw. Een situatie die daardoor ook Go Ahead Eagles voor onbekende uitdagingen stelt en ten grondslag ligt aan dit misverstand. Excuses voor de vragen die de eerdere berichtgeving heeft opgeleverd onder onze supporters. Hopelijk mogen we jullie snel verwelkomen in De Adelaarshorst!


(Foto’s: Erik Pasman)

Geen reacties meer mogelijk.