De spannendste en daarmee ook mooiste periode van het jaar is aangebroken: de Play-Offs staan voor de deur!

En dat is ook te zien aan de drukte op de kanalen en burelen van Go Ahead Eagles. Belangrijk nieuws over de seizoenkaartcampagne en de thuis- en uitwedstrijd in de Play-Offs volgen elkaar in rap tempo op!

Play-Offs

Om maar even met dat laatste beginnen: de verkoop is onderweg! Hieronder de belangrijkste informatie:

Ben je seizoenkaarthouder?
Dan kan je tot en met maandag om 9:00 uur je eigen plek plus eventueel een extra kaart kopen voor de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch (19 mei).
Meer informatie
Ticketlink

Ben je dit seizoen drie keer of vaker geregistreerd mee geweest naar een uitwedstrijd?
Dan kan je tot en met maandag om 12:00 uur een kaart kopen voor de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch (22 mei).
Meer informatie
Ticketlink

Tekst gaat verder onder foto.

Drukke Deadline Day!

Het is dat onze online ticketomgeving wel wat gewend is, anders was-ie zeker oververhit geraakt. Afgelopen zondag – Deadline Day! – vonden honderden seizoenkaarthouders hun weg naar de verlengingsmodule. En dat levert een schitterende seizoenkaartmeterstand (daarover later in dit bericht meer) op…

En dat betekent dat we drie speciale prijzen mogen weggeven. Eentje nu al en de andere twee later middels een speciale loting. We stellen de prijzen graag aan je voor:Prijs 1: Dinner date!
Een van de leukste prijzen uit de prijzenpot: uit eten met spelers van Go Ahead Eagles! En de winnares is… Marloes Siewes! Gefeliciteerd, Marloes, jij mag je volgend seizoen verheugen op een heerlijk diner met je rood-gele helden! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tekst gaat verder onder video.

Prijs 2: Het shirt van Navrátil
Als dank voor jullie support verloot ‘Twente-uit matchwinner’ Jaroslav Navrátil zijn shirt onder alle verlengers en bestellers. Wij selecteerden alvast van elke 1.000 seizoenkaarthouders (dus 1 t/m 1.000, 1.001 t/m 2.000, etc.) drie kanshebbers, waaruit Jaroslav morgen zelf de winnaar loot. Wordt dus vervolgd!

Tekst gaat verder onder foto.


Prijs 3: De clinic
Opbouwen van achteruit? Omschakelen bij balverlies? Standaardsituaties? Kan jouw voetbalteam nog wel wat (extra) voetbalinhoudelijke training gebruiken? Dan is deze prijs jou op het lijf geschreven: een clinic van leden van de technische staf van de hoofdmacht van Go Ahead Eagles!

Meld jouw voetbalteam (of dat van bijvoorbeeld je kind) uiterlijk maandag aanstaande aan en maak automatisch kans! Zitten er meerdere seizoenkaarthouders in jouw voetbalteam? Stuur dan gerust allemaal afzonderlijk een mail om meer kans te maken.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ga-eagles.nl ovv ‘Clinic’. Vermeld hierin jouw team, jouw club en je eigen gegevens. Volgende week vindt de loting plaats!

De stand!

En ja, dan het belangrijkste: de stand! En die is toch wel overweldigend te noemen. Nu al, terwijl de Play-Offs van dit seizoen nog moeten beginnen, kunnen we volgend jaar – wat er ook gebeurt de komende weken – al rekenen op de support van duizenden supporters! Ge-wel-dig!

Deze stand is wel een digitaal confettikanon waard, wat jullie?

Maar we zijn natuurlijk nog (lang) niet klaar! Momenteel verwerken we de verplaatsingsverzoeken van supporters, waarna de seizoenkaartverkoop dinsdag om 9:00 uur weer verder gaat!