Aanstaande vrijdag gaat de bal eindelijk weer rollen in De Adelaarshorst! Dan traint de eerste selectie van Go Ahead Eagles voor het eerst weer in het stadion. En bij die training mogen we circa 400 supporters verwelkomen.

De belangrijkste informatie:

– Morgen (woensdag) om 10:00 uur start de online verkoop via deze link. Je kunt als seizoenkaarthouder één gratis ticket ‘kopen’, op de manier waarop je ook normaliter een kaart koopt voor een wedstrijd. Dit ticket is persoonsgebonden.

– De training begint om 10:30 uur en eindigt om circa 12:00 uur. Het stadion gaat open om 10:00 uur.

– Alleen de Leo Halle Tribune is vrijdag geopend. Iedereen zit daarop anderhalve meter uit elkaar op de plek die op zijn/haar kaartje staat.

– We roepen iedereen op zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. De fiets kan geparkeerd worden in de fietsenrekken op het Supportersplein of achter de Leo Halle Tribune in de Vetkampstraat.

– Bij de tourniquets van de Leo Halle Tribune vinden ticketcontrole en een gezondheidscheck (zie ook onderaan dit bericht) plaats.

– Alle bezoekers dienen een zelf meegebracht mondkapje te dragen, wanneer ze zich van en naar hun plek bewegen. Op de stoel in het stadion mag je je mondkapje afdoen.

– De horeca in het stadion is gesloten. Het is toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Glaswerk meenemen is niet toegestaan.

– De toiletten zijn geopend. Ook hier is het dragen van een mondkapje verplicht.

– Tassen kleiner dan A4-formaat zijn toegestaan om mee te nemen. Tassen groter dan dat mogen niet mee naar binnen.

– Houd te allen tijde 1,5 meter afstand tot andere bezoekers.

Aanstaande zondag speelt Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd tegen SC Telstar. Momenteel zijn we druk bezig met de grote uitdaging om het stadion in te delen met zoveel mogelijk seizoenkaarthouders die in de vragenlijst hebben aangegeven deze wedstrijd te willen bezoeken. In de loop van woensdagmiddag (morgen) wordt hier meer over bekend.

Geen reacties meer mogelijk.