Voetbalopleiding

Succesvolle belavond Voetbalopleiding

Woensdagavond hield de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles een belavond voor de Vriendenloterij. Vriendenloterijonder steunt als maatschappelijk partner van de Eredivisie al sinds jaar en dag de voetbalopleidingen en maatschappelijke initiatieven van voetbalclubs. Zo ook van Go Ahead Eagles.

Kick Maatman (trainer B1 en Jong GA Eagles), Jochem de Weerdt (trainer C1), Remco Muiderman, Gerard Hullegie Bart Voortman, Hans Vorderman, Jan Kempers en Herman van de Bos van de Voetbalopleiding namen plaats achter de telefoon en belden meer dan 200 seizoen- en clubkaarthouders van Go Ahead Eagles. In totaal werden er maar liefst 67 loten verkocht!

Als een GA Eagles-fan een lot koopt bij de Vriendenloterij (13 euro per trekking, 14 trekkingen) gaat maar liefst de helft van de opbrengst (6,50 euro) naar de club. Niet alleen steunen ze de Voetbalopleiding en maatschappelijke activiteiten van GA Eagles; ook maken deelnemers kans op prachtige prijzen. Door de 67 verkochte loten gaat er jaarlijks bijna 5000 euro extra van de Vriendenloterij naar de Voetbalopleiding en maatschappelijke initiatieven van GA Eagles.

Ook GA Eagles steunen en kans maken op prachtige prijzen? Klik dan op deze link: https://www.vriendenloterij.nl/meespelen.htm?beni=310525

Terug naar overzicht