Eerste Selectie

Vitesse-thuis: de belangrijkste wedstrijdinformatie!

Tegen Vitesse krijgt Go Ahead Eagles vandaag in een uitverkochte Adelaarshorst de kans om zich te herpakken van de nederlaag tegen Fortuna Sittard van vorige week. Behalve de wedstrijd tegen de Arnhemmers is er volop aandacht voor de stichting Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.

Graag nemen we je mee door de belangrijkste wedstrijdinformatie voor het duel van vanmiddag:

  • Seizoenkaarthouders hebben toegang tot Go Ahead Eagles – Vitesse op vertoon van hun seizoenkaart. Overige toeschouwers dienen een geldig e-ticket te kunnen overhandigen om toegang te krijgen tot De Adelaarshorst.
  • De tourniquets van de tribunes zijn geopend vanaf 13:00 uur. Om de druk op de toegangscontrole te verkleinen en wachtrijvorming te voorkomen, willen we iedereen dringend verzoeken om op tijd naar De Adelaarshorst te komen.
  • Go Ahead Eagles speelt vandaag in speciale wedstrijdtenues om aandacht te vragen voor onderzoek naar de ziekte van Batten. Op het moment dat er vanmiddag om 14:30 uur wordt afgetrapt, klinkt ook het beginsignaal van de veiling van de match worn shirts. Meer over deze veiling lees je via deze link.
  • Op het Stadionplein is het mogelijk om een Regenboogijsje (€ 3,- per stuk) te kopen. Verder worden er in de Fanstore Regenboogsokken verkocht (€ 10,- voor kindermaten; € 12,50 voor volwassen maten). De opbrengst van de verkoop gaat naar Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje. Door het kopen van een Regenboogijsje en/of Regenboogsokken maak je bovendien kans op het winnen van een Snelle-shirt! Meer daarover lees je via deze link.
  • Alle leden van kids- en juniorclub Young Eagles kunnen vandaag een gratis Regenboogijsje halen op het Stadionplein! De spelers en staf van Go Ahead Eagles trakteren ter ondersteuning van de actie voor Beat Batten en Pleun’s Regenboogijsje.
  • Match Legend bij Go Ahead Eagles – Vitesse is Sam Beukema, die voorafgaand aan het duel afscheid neemt van de Eagles-supporters. Een interview met de in Deventer geboren verdediger is te lezen in de Matchday, die gratis af te halen is in onder meer de Fanstore en bij de verschillende afhaalpunten bij de tribunes.
  • Heb je je seizoenkaart nog niet verlengd voor het seizoen 2022/2023? Dan heb je nog tot vandaag (23:59 uur) om dat te doen en ook volgend seizoen verzekerd te zijn van een vaste plek in Our Home! Het verlengen van je seizoenkaart kan via deze link.
  • Werp jij je op als de nieuwe bekerheld van Go Ahead Eagles? Lees dan via deze link hoe je kans kunt maken op een limited edition bekershirt van Go Ahead Eagles door op een duurzame manier je afval op de juiste plek te deponeren.
  • In het stadion en op de tribune is het niet toegestaan om te roken. Na het scannen van je seizoenkaart of wedstrijdticket is er sprake van een rookvrij gebied. Op het supportersplein en de parkeerplaats is het nog wel toegestaan om te roken.
  • Tijdens de vorige thuiswedstrijden hebben we gemerkt dat enkele supporters een verkeerde seizoenkaart (van een eerder seizoen) hadden meegenomen. Controleer voorafgaand aan je komst naar De Adelaarshorst dan ook goed of je je seizoenkaart voor voetbaljaargang 2021/2022 bij je hebt. Voor de duidelijkheid is de juiste seizoenkaart in onderstaande visual weergegeven.

Seizoenkaart 2021 2022 (voorzijde + Achterzijde)

Terug naar overzicht