Harly's

Eeuwige trouw beloven is een karaktertrek die erg typerend is voor Eagles (adelaars). De loyaliteit, die begint als lid van ‘Kowet Kuikens’ en ‘Kootjes’, krijgt verder gestalte bij de Harly’s. Harly’s is de fanclub voor de oudste Young Eagles van 12 tot 17 jaar. Voor wie 90 minuten ‘Kowet’ per week onvoldoende is. Voor wie het ‘Kowet gevoel’ wil ervaren op andere dagen dan matchday. Voor fans, door fans en met fans. Dát is Harly’s.

Jouw lidmaatschap staat garant voor een bomvolle agenda met toffe activiteiten. Zo vormt De Adelaarshorst het decor voor FIFA-toernooien, zweep jij de B-side op met vlaggen van het sfeerteam, slaap je in het supportershome tijdens Expeditie Adelaarshorst en creëer jij je eigen sfeervlag met behulp van kenners. Join de Harly’s!

Vlagdrager voor de B-side

Harly’s mogen als vlagdrager -bij hoge uitzondering- het heilige gras van De Adelaarshorst betreden. Terwijl ‘de club van rood en geel, dat is alles wat ik wil’ hoorbaar is op de tribunes, zwaai jij met een reusachtige vaandel van het sfeerteam. Vlak voor de B-side! Come on Eagles!

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Nec

De Go Ahead Eagles FIFA-toernooien

Op de tribune staan we als een collectief achter Go Ahead Eagles, ‘because we’re Eagle till we die’. Maar tijdens de FIFA-toernooien veranderen de Harly’s voor heel even in rivalen. In de catacomben van De Adelaarshorst zetten we gamestoelen en consoles klaar. Denk alvast een tactiek en een team uit en trakteer je medesupporters op een ‘Jantje’.

Netherlands: Open Dag Go Ahead Eagles

Expeditie Adelaarshorst

Home of Football: dat is hoe we De Adelaarshorst ook wel noemen. En dat ‘home’ kan tijdens de Expeditie Adelaarshorst jouw thuis worden voor één nachtje. Samen met andere Harly’s voer je verschillende opdrachten uit in en rondom het stadion, waarna je de nacht samen doorbrengt in het home.

Dcim100mediadji 0008.jpg

Creëer je eigen vlag

Ben jij creatief ingesteld en lijkt het je leuk om jouw aanmoediging op een vlag schilderen? Tijdens deze middagen faciliteert Young Eagles de basis voor jouw meesterwerk.  Laat andere Harly’s zien wat jij maakt met deze doeken, kwasten en verf en zie een leuke middag tegemoet!

Netherlands: Go Ahead Eagles Vs Fc Utrecht

Life after Harly’s

Ben je net 17 geworden en daardoor te oud voor de Harly’s? Niet getreurd! Bij de Supportersvereniging Go Ahead Eagles kun jij je bestaan als fan verder uitbouwen. Samen met andere Go Ahead Eagles fans neem je deel aan darttoernooien, barbecues en nieuwjaarsrecepties! Meld je nu aan.

  Het lidmaatschap voor Young Eagles

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bankrekeninggegevens

  Naam rekeninghouder*

  IBAN-nummer*

  Vraag of verzoek*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden