Kowet kuikens

De ‘Kowet Kuikens’ is de kidsclub voor de allerjongste fans van Go Ahead Eagles. De jongste leden van deze Young Eagles kidsclub zijn net geboren; de oudste leden zijn bijna 7 jaar. Kinderen komen bij ons binnen als ‘adelaarskuiken’ en spreiden hun vleugels uit bij de Kootjes zodra ze oud genoeg zijn.

Tijdens het lidmaatschap komen jonge fans voor het eerst op verschillende manieren in aanraking met de ‘Trots aan de IJssel’. Een deel van onze activiteiten is sterk gericht op voetbal, terwijl de sport ook een bescheiden bijrol speelt bij andere events. Het levenslange supporterschap van je kind begint bij de Kowet Kuikens! Lees er meer over op deze pagina.

Het veld op als ‘player escort’

Raakt jouw kind niet uitgesproken over de helden van Go Ahead Eagles? Alle Young Eagles leden (van 4 jaar en ouder) maken kans om mee te lopen aan de hand van een speler. Begeleid jouw held vanuit de spelerstunnel naar de middellijn en ervaar De Adelaarshorst-beleving vanaf het veld!

Ap8i1059

Meet & greets

Young Eagles organiseert regelmatig meet & greets, waarbij je de kans krijgt om op handtekeningenjacht te gaan! Vind je dit te spannend? Ga dan op de foto met je favoriete speler. Zo maak jij de wand van je slaapkamer, die vol hangt met posters, een stukje persoonlijker!

Netherlands: Open Dag Go Ahead Eagles

I’m Eagle since I’m born!

‘Eagle since I’m born, I’m Eagle since I’m born, I know I am, I am sure I am, I’m Eagle since I’m born’. Heb jij je kind aangegeven bij het gemeentehuis na de geboorte? Maak je kind meteen daarna (of ervoor!) lid van de Kowet Kuikens. Uiteraard is online aanmelden ook mogelijk! Voor maar €15,00 per seizoen.

Vier het Pietenfeest in De Adelaarshorst

Rood, geel, rood, geel, zijn de kleuren van juweel! En… van Sinterklaas! En daarom slaan de Goedheiligman en zijn pieten de ‘Horst’ niet over. Neem je kind mee naar het stadion, laat Sint uit het grote boek lezen en gun je zoon of dochter een onvergetelijke middag!

Img 9065

  Het lidmaatschap voor Young Eagles

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Bankrekeninggegevens

  Naam rekeninghouder*

  IBAN-nummer*

  Vraag of verzoek*

  Ik ga akkoord met de privacyverklaring *

  Velden met een * zijn verplichte velden